Yalçın, "MHP'nin referandum çalışmalarını kimse küçümseyemez"

Yalçın, "MHP'nin referandum çalışmalarını kimse küçümseyemez"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’nin referandum çalışmalarına yönelik eleştirileri değerlendirerek, kimsenin partisinin emeğini küçümseme hakkına sahip olmadığını belirtti.

MHP’nin sistemde oluşan tıkanıklığın giderilmesi, sorunların çözülmesi için sağlam bir hukuki zeminden yola çıkılması gerektiğine yönelik önerilerin hem iktidar hem de halk nezdinde karşılık bulduğuna dikkat çeken Yalçın, “MHP’nin tuttuğu yolun doğru olduğunu, yürütülen ‘evet’ kampanyasının da beklenenin fevkinde makes bulduğunu ortaya koymuştur” dedi. Bugün Antalya yarın ise İstanbul’da yapılacak mitinglerle MHP’nin programını tamamlamış olacağını anımsatan Yalçın, il bilgilendirme ve ilçe kongrelerinde ki referandum çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Bazı kesimler tarafından MHP’nin gücünü meydanlara yansıtamadığı ve kampanyasında yeteri kadar etkili olamadığı iddialarının dillendirildiğine işaret eden Yalçın, Devlet Bahçeli’nin referandum kampanyaları sırasındaki gayretlerinin kasıtlı olarak görmezden gelindiğini ve küçümsendiğini ifade etti. Yalçın, kimsenin MHP’nin büyük emeğini küçümseme hakkına sahip olmadığını belirtti. 

"GARİBİN YAPTIĞI ANCAK BU KADAR"

Daha önce MHP'nin evet için çalışmadığı eleştirilerine, "Hazine yardımı ölçülerinde çalışma yürüttükleri" yanıtını veren Devlet Bahçeli ise: "Garibin yaptığı, ancak bu kadar, garip ne yapsın?" demişti.

İlgili Haberler