Yalovalı Ülkücüler: Değişim istiyoruz

Yalovalı Ülkücüler: Değişim istiyoruz
MHP Yalova Teşkilatı üyeleri, olağanüstü kurultay çağrısında bulundu. MHP Üst Kurul Delegesi Kazım Karyağdı, eski Ocak Başkanı Ömer Kaloğlu, Altınova İlçe Başkanı Ramazan Durmaz, Çiftlikköy eski İlçe Başkanı Muhammet Bahadır ve 150 MHP’li, yeni bir yönetim için değişimin kaçınılmaz olduğunu vurguladı

Yalovalı Ülkücüler: Değişim istiyoruz...

Yapılan açıklamada, “Bizler, Yalovalı Ülkücüler olarak; mutlak surette tavrımız değişimden yanadır. Bizler aynı yöntemleri deneyerek farklı sonuçlar elde edeceğini düşünen değerli genel merkezimizin basiretsiz yöneticilerini eleştirmekten öte bir anlayışın zuhur etmesi taraftarıyız, değişim istiyoruz” denildi.  

 

Yalovalı Ülkücüler: Değişim istiyoruz

MHP Yalova Teşkilatı üyeleri düzenledikleri basın toplantısında, MHP Genel Merkezi’ne seslenerek, olağanüstü kurultay çağrılarını desteklediklerini duyurdu. MHP Üst Kurul Delegesi Kazım Karyağdı, eski Ocak Başkanı Ömer Kaloğlu, Altınova İlçe Başkanı Ramazan Durmaz, Çiftlikköy eski İlçe Başkanı Muhammet Bahadır ve 150 MHP’li katıldı. Yapılan açıklamada, “Bizler ömrünü Ülkücü davaya vakfetmiş, bu davanın ve hareketin nihai hedefine varması için okulundan, işinden, canından, malından, ailesinden, çocuklarından ciddi tasarruflar yapmış işadamı, esnaf, memur, işçi, ev hanımı, pazarcı, akademisyen, emekli, gazeteci, avukat ya da sade bir vatandaşız. Bazen ocaklı, bazen sendikacı, bazen partili bazen de dernekçiyiz. Bizler, Yalovalı Ülkücüler olarak; mutlak surette tavrımız değişimden yanadır. Bizler aynı yöntemleri deneyerek farklı sonuçlar elde edeceğini düşünen değerli genel merkezimizin basiretsiz yöneticilerini eleştirmekten öte bir anlayışın zuhur etmesi taraftarıyız, değişim istiyoruz” denildi.