Yandaş gazeteci Cem Küçük: "AK Parti'de yolsuzluğa bulaşanlar var"

Yandaş gazeteci Cem Küçük: "AK Parti'de yolsuzluğa bulaşanlar var"
Yandaş gazeteci Cem Küçük, bugünkü köşe yazısında AKP içinde yolsuzluğa karışmış isimlerin olduğunu söyledi. Küçük, AK Parti içinde yolsuzluklara karışmış olanlar vardır. Bunlar amatör ve salakça yolsuzluk yapan tipler olabilir ancak" ifadelerini kullandı

Hükümete yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü köşe yazısında siyasetin gündemindeki yolsuzluk iddialarını kaleme aldı.

AKP içinde yolsuzluğa karışmış kişilerin olduğunu söyleyen Küçük, "Bunlar amatör ve salakça yolsuzluk yapan tipler olabilir ancak" ifadelerini kullandı.

Cem Küçük'ün "28 Şubatçı alçaklar namus dersi veremezler!" başlığıyla yayımlanan yazısından çarpıcı kısımlar şöyle şöyle:

"AK PARTİ İÇİNDE YOLSUZLUKLARA KARIŞMIŞ OLANLAR VARDIR"

"...AK Parti içinde yolsuzluklara karışmış olanlar vardır. Ama bunlar sizin yanınızda çırak olamazlar. Bunlar amatör ve salakça yolsuzluk yapan tipler olabilir ancak. Bir büyük patronun çok önemli bir devlet yetkilimize bir sohbette espri yapar gibiyken ağzından kaçırdığı şu cümle çok önemli: "Bunlar hakikaten aptal hırsızmış. Nasıl bu iş yapılır bilmiyorlar. Gönderin ben bunlara öğreteyim."

Sevgili okurlarım bu diyalog ile kahkaha aynen yaşanmıştır ve devlet kayıtlarına girmiştir. Sözde şakadır bu, ama her şakada gerçek gizlidir. Bu meşhur patron bu işin kompedanı. Aynı şey gazeteciler için de geçerlidir. 28 Şubat'ın soyguncu medya aktörlerinden bizim muhafazakâr medyanın çok büyük çoğunluğu hâlâ tavuk gibi korkmaktadır. Gerçekten nefret ediyorum bu medya düzeninden.

Bunlara boyun eğen, karanlık odalarda yapılan şantajlara boyun eğenler var.  Karanlık odaların adamlarını alıp kurtulacağını sananlar yanılıyorlar. Ben hiçbir alçağın şantajına boyun eğmem. Cumhurbaşkanımız da hiçbir devletin şantajına boyun eğmez.

Bir vatansever olarak bu alçak suç örgütlerini göçertmemiz vatanımıza borcumuz olduğu hâlde bizim muhafazakâr medyada alçakça bu çetecilerle kanka olan sözde gazeteciler var. Bu hainlerle iş tutanlar var ve bu hortumcularla beraber suç ilişkisine girerek etrafına kalleşlik yapanlar var.

Ama merak etmeyin sevgili okurlarım bu ülkede bu alçaklar ve ithal radikaller olduğu kadar da "Devlet-i ebed müddet" kurumları var ve müsterih olunuz ki, tüm bu rezaletler raporlanıyor. Her şeyin bir sırası var ve tüm bu suç örgütleri hakkında büyük harfle DEVLET arşivinde gereken dosyalar var. Bu dosyalar savcılarımıza sevk edildiği an süreç başlar. Bu ABD operasyonuyla beraber görüldü ki, medyadaki tüm hainlerin hepsi birden hukuki bedelini ödemeden Türkiye Cumhuriyeti rahat nefes alamayacaktır."

İlgili Haberler