Yandaş yazardan Melih Gökçek'e tehdit gibi sözler!

Yandaş yazardan Melih Gökçek'e tehdit gibi sözler!
Yeni Şafak gazetesi yazarı Hasan Öztürk, istifası beklenen ancak istifa etmeye yanaşmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’le ilgili “İçişleri Bakanlığı’nın elinde dosyalar çok!” iddiasında bulundu.

Uzun zamandır istifası konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili bomba bir iddia geldi.  Hükümet'e yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi yazarı Hasan Öztürk, Gökçek'le ilgili “İçişleri Bakanlığı’nın elinde dosyalar çok!” iddiasını ortaya attı.

Hasan Öztürk, “Küçük iktidar ihtirası, büyük hırslar ve yaklaşan son” başlıklı yazısında, “Epeydir takipteyim. Küçük iktidar alanında muazzam bir savaş yürüyor. Ak Parti 2019’a ihtirasını yenebilmişlerle devam etmek istiyor. Ancak belediyeleri küçük iktidar alanlarına dönüştürmüş olanlar o alanı terk etmemek için büyük bir çabanın içerisinde. Hatta bazıları, haddini aşarak ‘tehdit’ etme cüretini bile gösteriyor. Konuyu tartışacağız ama…” ifadelerini kullandı.

“İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN ELİNDE DOSYALAR ÇOK!”

“Tahran seyahatinden dönerken istifa edecek belediye başkanları meselesi sorulduğunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyu bir şekliyle İçişleri Bakanlığı’na yapılan şikayetlere getirmişti” diyen Hasan Öztürk şunları kaleme aldı:

Şimdi soğanın cücüğüne talip olanlarla ‘insana ne kadar toprak yeteceği’ni unutanlar için İçişleri Bakanlığı’nın neler yapacağını takip edeceğiz. İstifa yoksa, ihraç da yok. Ancak İçişleri Bakanlığı’nın elinde dosyalar çok!

İlgili Haberler