Yandaş yazarlar birbirini yiyor: "Hazım için soda iç!"

Yandaş yazarlar birbirini yiyor: "Hazım için soda iç!"
Star Gazetesi yazarları Ahmet Kekeç ve Ahmet Taşgetiren arasındaki 'saat krizi' büyüyor. Taşgetiren, kendisine "FETÖ'nün değirmenine su taşıyor" sözleriyle hakaret eden Kekeç'e "Hazım için soda içsin" ifadeleriyle cevap verdi.

ABD'de Zafer Çağlayan hakkında çıkarılan tutuklama kararı Star gazetesi yazarlarını birbirine düşürdü.

Önceki gün gazetenin yazarı Ahmet Taşgetiren, Zafer Çağlayan hakkında ortaya atılan iddiaları köşesine taşımış ve "Ama 'kol saati' ile sembolize olan yolsuzluk dosyalarını, bu'milli mesele' ile içimize sindirmemizin istenmesi içimize sinmiyor.' Çağlayan'ın yükünü taşımanın ve tüm siyasi harekete taşıtmanın nasıl bir gerekçesi olabilir ki?" diye yazmıştı.

Ahmet Taşgetiren'in bu yazısına aynı gazetede köşe sahibi Ahmet Kekeç, dün ağır bir dille yanıt vermişti.

Kekeç, "Bunları bile bile, “kol saati” diye yazılar yazıp, o günkü iddiaların bir başka veçhesiyle “haklılığına” işaret etmek, en hafif ifadesiyle, ayıptır.

Ki, ambargoyu delmiş mebzul miktar Amerikan firması varken, burada “suç” vehmedenlerin değirmenine su taşımak ya da suç varmış da üzeri örtülüyormuş gibi bir algı oluşturmak, “ayıp”ın da ötesinde bir tutuma işaret eder.

Ben yoruldum “içimizdeki” elemanlarla cebelleşmekten" demişti. 

"İÇİNE SİNDİREBİLENE DİYECEK BİR ŞEYİM YOK"

Kekeç'in dünkü çıkışına Ahmet Taşgetiren'den yanıt gecikmedi. Taşgetiren bugünkü köşesine 'Kol saati' başlıklı bir not düştü ve şunları yazdı:

"İçine sindirebilene diyecek bir şeyim yok. Hazım için soda bile içebilirler. Benim dediğim sadece “milli mesele” ile “kol saati” birbirinden ayrılsın, yüreklere yük olmasın meselesidir."

İlgili Haberler