Yandaşların Adalet Yürüyüşü kavgasında son durum

Yandaşların Adalet  Yürüyüşü kavgasında son durum
Star yazarı Ahmet Taşgetiren ile Yeni Birlik yazarı Ekin Gün arasındaki Adalet Yürüyüşü kavgasında bu kez cevap sırası Ekin Gün'deydi.

Star yazarı Ahmet Taşgetiren dün köşesinden kendisini eleştiren Yeni Birlik yazarı Ekin Gün’e “Adam ol!” diye çıkışmıştı.

“Yeni Birlik'teki vatandaşa: Bana söverek var olamazsın. Kalemini yıka da yaz. Adam ol, konuşalım.” demişti. 

"TORUN SEVECEK YAŞTA"

Bugün de Ekin Gün dipnottan Taşgetiren'e cevap verdi. 

"Not: Ahmet Taşgetiren dünkü köşesinde bana cevap vermiş. Aslında küfretmiş… Kendisine yazmış olduğum yazıda güzellemelerle birlikte canhıraş bir şekilde savunduğu CHP’nin yürüyüşünü neyin “direnci” olarak görüyor diye sormuştum. Buna ek olarak kimin sözcülüğüne soyunduğunu da merak etmiştim. Bu sorulara cevap vermek yerine küfretmeyi tercih etmiş bir de üstüne benim ona “sövdüğümü” söylemiş. Kendisi farkında olmayacak ki günlerdir Cumhurbaşkanı’na sövülen CHP’nin “adalet” kamuflajlı FETÖ yürüyüşünü anlata anlata bitiremiyor. Kendisini eleştirenlere ve soru soranlara da küfretmeyi tercih ediyor. Ne diyelim, torun sevecek yaşta CHP’nin FETÖ için yürüyüşünü savunacak pozisyona düşenleri o çukurda bırakmak daha iyi olacak. Ne de olsa insan günün sonunda kendisine yakışanı yapıyor."

Öte yandan bir süredir devam eden Ahmet Taşgetiren - Ahmet Kekeç polemiğinde tansiyon düşmüş durumda. Taşgetiren bugünkü yazısının dipnotunda "yazısını tekrar okumasını salık verdiği" kekeç'e şöyle cevap verdi: 

“'Okudum'diyor arkadaş.  Ne diyebilirim, bir kere daha oku, anlamanı umarım."

İlgili Haberler