Yarbay Mehmet Alkan isyan etti

Yarbay Mehmet Alkan isyan etti
Yarbay Mehmet Alkan’ın ihraç tepkisi artarak devam ediyor. Alkan yaptığı açıklamada “25 yıllık emeğimi bir çırpıda silemezsiniz. Masumlara zulmedenleri ne bu dünyada ne öbür dünyada affetmeyeceğim” dedi.

Geçtiğimiz yıl kardeşini şehit verdikten sonra cenaze töreninde çözüm sürecine ve yapılmayan operasyonlara tepki gösteren Yarbay Mehmet Alkan Türkiye’nin gündemine oturmuştu. İktidara yakın yayın organları tarafından hedef gösterilmiş, hakkında çok ağır ifadelerde bulunulmuştu.

Hatta Asım Yenihaber müstear isimli Mehmet Doğan, “Yarbay PKK’nın içinde olsaydı cesedini köpekler parçalardı” diyecek kadar ileriye gitmişti.

Tüm bu saldırılara rağmen Yarbay Alkan sessizliğini korumuştu.

YANDAŞLAR YİNE HEDEF GÖSTERDİ

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminden sonra Mehmet Alkan yine belirli kesimlerin hedefine oturtuldu. Son yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile de meslekten ihracına karar verildi. Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olaya büyük tepki gösterdi.

Alkan, bugün sosyal medya hesabından kendisini hedef gösteren gazete ve yayın organları hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

AFFETMEYECEĞİM

Alkan, görev yaptığı Jandarma Genel Komutanlığı’na giderek “ihraç sebebini sorduğunu" ve çalışanların yüzüne bile bakmadığını belirtti. Alkan, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı.

“Dün gittiğim jandarma genel k.lıgında yüzüme bakacak durumda olmadığından telefona dahi çıkmayan yetkililer belki buna cevap verir... bir insanı terör örgütü üyesi olarak damgalamak 25 yıllık emeğini bir çırpıda silmek, onun, ailesinin ve yakınlarının gözyaşlarına neden olmak büyük bir günah ve suçtur...masumlara zulmedenleri ne bu dünyada ne öbür dünyada affetmeyecegim...”

mehmet-alkan.gif

İlgili Haberler