Yardımcı pilot eylemini ima etmiş

Yardımcı pilot eylemini ima etmiş
Yolcu dolu uçağı Alplere çakan Alman pilot Lubitz, eski kız arkadaşına “Bir gün sistemi değiştirecek bir şey yapacağım ve o zaman herkes benim adımı öğrenecek” sözleriyle korkunç eylemi ima etmiş. Kimliği açıklanmayan kadın, “Ne demek istediğini hiç anlamamıştım ama şimdi ortaya çıktı” diye konuştu.

Katliamı ima etmiş!

Yolcu uçağını 149 kişiyle dağa çakan hasta pilot kız arkadaşına “Bir gün sistemi değiştirecek bir şey yapacağım ve o zaman herkes benim adımı öğrenecek” demiş. Germanwings uçağını Fransız Alpleri’ne kasten düşürdüğü açıklanan Alman pilot Andreas Lubitz’in eski kız arkadaşından tüyler ürperten açıklamalar geldi. Lubitz, korkunç eylemi eski kız arkadaşına ima etmiş. Alman Bild gazetesine konuşan kadın, kaza haberini duyar duymaz Lubitz’in ona geçen yıl söylediği şu sözleri hatırladığını aktardı: “Bir gün tüm sistemi değiştirecek bir şey yapacağım ve o zaman herkes benim adımı öğrenecek ve unutmayacak.” 
“Ne demek istediğini hiç anlamamıştım ama şimdi ortaya çıktı” diyen adı açıklanmayan kadın, Lubitz’i “sancılı bir karakter” olarak tanımladı ve onu kendisini korkutan kişisel sorunları ve değişken davranışları yüzünden terk ettiğini söyledi. Geceleri kâbus gördüğünde, “Düşüyoruz” diye çığlıklar atarak uyandığını anlatan kadın, “Sorunlarını başkalarından nasıl gizleyeceğini çok iyi biliyordu” dedi. Lubitz’in kazadan bir gün önce nişanlısından ayrıldığı iddiası ortaya atıldı.