Yasak Elma 45. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Yasak Elma 45. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Yasak Elma geçen hafta son bölümü ile izleyicide büyük bir etki bırakmıştı. Peki, son bölümde neler oldu? Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Kaya’nın misafiri Yasak Elma’da deprem etkisi yaratıyor. İşte detaylar.

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor. Yasak Elma her Pazartesi FOX TV’de yeni bölümleriyle ekranlara geliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Halit'in ayrılmak istediğini öğrenen Yıldız yıkılır ve ondan ayrılmamak için elinden geleni yapar. Zeynep ve Alihan, Elif yüzünden gerginlik yaşarken, Ender, Halit’i kendi evine sokmanın mutluluğunu yaşıyordur. Yiğit ise intikam planını harekete geçirmek için çalışmalara başlar.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise Şahika’nın gelişidir ve bu bütün dengeleri alt üst edecektir.
Yıldız, Caner ve Zehra birlikteliğini kullanarak Zehra’ya istediklerini yaptırmaya çalışırken, Halit’i geri kazanmanın peşindedir.
Yiğit planına nasıl devam edeceğini düşünürken, beklemediği bir teklifle karşılaşır.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Yasak Elma 45. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.