Yaşar Okuyan: "Erdoğan pişman! 24 Haziran'da ittifak bitecek"

Yaşar Okuyan: "Erdoğan pişman! 24 Haziran'da ittifak bitecek"
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MHP ile anlaşarak getirdiği Cumhurbaşkanlığı sisteminden pişman olduğunu ve 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakı'nın biteceğini ileri sürdü.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın programına konuk oldu.

24 Haziran'da yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Okuyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni sisteminden pişman olduğunu iddia etti. 

Yaşar Okuyan programda, kendisine gelen bilgilerin olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pişmanlık yaşadığını işte bu sözlerle ifade etti:

"ERDOĞAN PİŞMAN! 24 HAZİRAN'DA İTTİFAK BİTECEK"

"İlk defa burada kayda girsin diye söylüyorum. 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakı'na Allah rahmet eylesin. 24 Haziran akşamı AKP-MHP ittifakı bitecek. 3-4 tane gerekçe var. Şu anda bin pişman Tayyip bey. Çok iddialı ve bilerek söylüyorum. Bunları bana intikal ettiren insanların samimiyetine ve dürüstlüğüne güvenerek söylüyorum. Tayyip Erdoğan şu anda bin pişman.

Tayyip Erdoğan bin kere pişmandır yüzde 50 artı 1'i getirdiği için, bir milyon kere pişman ittifak yasası için, onları yaptı ki iyice ben oturacağım, tek başına idare edeceğim diye. Dünyanın neresinde var Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi. Uydurdu bir şey. Şimdi ayağına dolandı."

İlgili Haberler