Yasin ve Pandev’den yönetime gönderme

Yasin ve Pandev’den yönetime gönderme
Galatasaray’ın satış listesine koyduğu iki futbolcu, kupada forma giydikleri Balçova karşısında sergiledikleri futbolla, sarı-kırmızılı idarecilere gözdağı verdi.

Haber: Aydın İşleyen

Makedon oyuncu İzmir ekibine 3 gol atarken, Erciyes’ten gelen Yasin de yaptığı asistler ve performansıyla çok beğenildi. Sarı-kırmızılı kulübün tasarruf amacıyla göndermek istediği Pandev ile Yasin Öztekin, yönetime anlamlı mesaj yolladı. Prarandelli tarafından şans verilmeyip kendilerini ispatlayamadıkları için satış listesine konan iki oyuncu, Türkiye Kupası’nda sergiledikleri futbolla spor kamuoyu ile taraftardan tam not aldı. 31 yaşındaki Mekedon forvet Goran Pandev İzmir ekibine karşı muhteşem bir oyun sergiledi ve 3 gol attıktan sonra gençlere şans veren Hamza Hamzaoğlu tarafından oyundan alınmıştı. Sezon başında Erciyes’ten alınan 27 yaşındaki Borussia Dortmund patentli Yasin de ağlarla buluşamadı ancak tüm gollerin yapımında önemli rol oynayarak 4 gün önce gitmek istemediği için rest çektiği yönetime adeta gözdağı verdi.

6 milyon euro ödenmişti
Trabzonspor’dan Erciyes’e giden, ardından da G.saray’a gelen Yasin Öztekin, Cimbom’un anlaştığı öğrenilen Karabükspor’a gitmeyeceğini açıklayıp rest çekmişti. Genç Yasin, Aslan’a 2,5 milyon euro bonservis bedeli, kendisine de 2014-15 sezonunda 1 milyon euro garanti takip eden her sezon 50 bin euro zam şartı ve 10 bin euroda maç başı ücret karşılığında transfer edilmişti. Cimbom, Cesare Prandelli’nin isteğiyle Napoli’den aldığı Goran Pandev için bonservis bedeli ödemedi ancak futbolcuya 2014-2015 sezonu için 2 milyon 400 bin euro sabit transfer ücreti, bu sezon için de 27 resmi maçta en az 30 dakika oynaması durumunda sözleşmesini otomatik olarak 1 yıl daha uzatılmak kaydıyla sözleşme imzaladığını açıklamıştı.