Yedi sülalesinden hesap soracağım!

Yedi sülalesinden hesap soracağım!
Orta Doğu'daki kanın sebebi olarak Erdoğan'ı gösteren Bahçeli, "Tek başına iktidar olursak hesabını verecek" dedi

Yedi sülalesinden hesap soracağım!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün düzenlediği basın toplantısı boyunca Başbakan Erdoğan'dan "Aday Erdoğan" diye bahsetti. Erdoğan hakkında çok sert benzetmeler yapan Bahçeli, 22 Temmuz'da başlayan emniyet mensuplarının kelepçeyle gözaltına alınmasının rüşveti kapatmaktan başka bir şey olmadığını söyledi. Türk askerinden sonra Türk polisinin de feda edildiğini kaydeden Bahçeli, şöyle konuştu: "Hırsıza, uğursuza gösterilmeyen güç gösterisi emniyet adamlarına gösterilmiştir. Operasyonlar bir noktada duracak. O gün korku panik içinde olacak. 'Ben ne yapıyorum her şey bana yöneliyor, benden hesap soracaklar'korkusu ile yaşayacak. Allah nasip eder tek başına iktidar olduğumuzda veya siyasi şartlar koalisyonu gerektirir, koalisyon iktidar sorumluğu üstlendiğimde Erdoğan'ın yedi sülalesinden hesap soracağım." 

İsrail'le alışveriş
Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın göstermelik İsrail kızgınlığının hiçbir sonuç doğurmadığını söyledi, "Aday Erdoğan, Türkiye'nin itibarını zedeledi. Aday Erdoğan, Filistin davasına zarar vermiş, mazlumların acısını iç siyaset malzemesi yapmıştır" dedi. Bahçeli şöyle konuştu: "Aday Erdoğan bir yanda İsrail'e kızarken diğer yandan İsrail ile ticareti geliştirmiş ve kökleştirmiştir. Aday Erdoğan'ın gemi filosu sahibi malum oğlu İsrail ile kazançlı alışverişe devam etmekte ve kesesini doldurmaktadır. Aday Erdoğan, Kürdistan konusunda İsrail ile aynı kampta ve aynı bloktadır. Bu meyanda Netanyahu ve Erdoğan arasında hiçbir fark yoktur." 

Cesaret madalyası
İsrail'in Başbakan Erdoğan'a verdiği verdiği "Cesaret Ödülü" ne de değinen Bahçeli, İsrail zulmünün 1948'den beri bölgede sürdüğünü hatırlattı. Erdoğan'ın ödülü aldığı tarihlerde İsrail'in elinin bugünkü gibi kanlı olduğunu söyleyen Bahçeli, şöyle devam etti: "Erdoğan yalan anıtıdır, riyakarlık abidesidir. Erdoğan, grup toplantısında konuşmasında bir kez daha çuvallamış, 17-25 Aralık olaylarını bile İsrail olaylarına bağlamıştır. Sayın İhsanoğlu'nu proje olarak takdim edildiğini ileri süren Erdoğan artık tedaviye cevap vermeyecek klinik bir vakadır." 

 
Çeyrek adam
Başbakan Erdoğan'ın zalimlerle ittifak ettiğini, karaparaya tamah edecek kadar küçüldüğünü öne süren Bahçeli, "Düne kadar Pensilvanya'nın kuyruğundan, Washington'un eteğinden ayrılmayan çeyrek adamın niyeti bellidir. Erdoğan geriliktir, Erdoğan ihanettir, ithamdır, sevimsizliktir. Allah için bu adam hangi yaraya çare üretmiştir. Hamas'ın peşinde konuşan Erdoğan iknada gönülsüz davranmakta Filistin'de şiddetin artmasını kendisi için hayırlı görmektedir" dedi. 


Şehitlere hakaret
 "Başbakanın çocukları soygun yaparken" , vatan evlatlarının şehit düştüğünü, "İmralı canisi tarafından büyülenen"  Erdoğan'ın şehitlere hakaret eder gibi açıklama yaptığını belirten Bahçeli, şöyle konuştu: "Helallik isteyen Erdoğan'a şehitlerimiz haklarını haram etmektedir. Çünkü Erdoğan PKK'nın kostüm değiştirmiş bir çehresidir.  İmralı masasıdır Erdoğan. Erdoğan eşittir Öcalan'dır. Adam olamayan adaya söylüyorum: Senin baktığın yerde elbette biz olmayız. Senin gözlerin haine alışkındır. Senin kulakların ayak sayma makinasından seslere duyarlıdır. Senin fıtratın harama yatkındır. Ne yaparsa yapsın 10 Ağustos'ta ekmek kazanacaktır. Erdoğan erozyundur, Ekmel Bey huzurdur." 

Fethullah Gülen'e çağrı
Devlet Bahçeli basın toplantısında sorulara cevap verdi. Bahçeli, "Başbakan'ın bu operasyonlar son değildir açıklaması var.  Bu operasyonlar siyasi operasyonlar mıdır, ne düşünüyorsunuz/" şeklindeki soruyu şöyle cevaplandırdı: "Recep Tayyip Erdoğan giderayak hızlı bir şekilde operasyonlarına devam etmelidir. Bu devam sonucunda operasyonlar dolanıp, dolaşıp kendisinde düğümlenecektir.Özellikle Pensilvanya'ya buradan sesleniyorum. Sayın Fethullah Gülen Bey Türkiye'ye geliniz, 12 yıllık AKP iktidarının 10 yılını yüzleşeceğinizi ifade ediniz. 'Her şeyi karşılıklı görüşelim, açıklayalım. Bakalım ben geldiğimde sen nereye kaçacaksın'diye sorması lazım.." Bahçeli, "Bağımsız ülkücüler Platformu çatı adayından dolayı Başbakan Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Bunu nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna ise "Allah hayırlı etsin, adamlar bağımsızmış, bizi ilgilendirecek bu durum kalmadı" dedi. Bahçeli bir soru üzerine de MHP'nin alanlarda olduğunu söyleyerek, "Bayramın 1. Günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda milletimizle, partililerimizle bayramlaşma şölenine sizi davet ediyorum. Oraya geldiğiniz vakit, alan mı, tavan mı, taban mı vatandaş mı yoksa devletin imk‰nları mı ne olduğunu orada göreceksiniz. İkinci bayramlaşma günü İstanbul'da, üçüncü bayramlaşma günü İzmir'de olacaktır. Bayramın sonrasında Kayseri'de olacağız. 1-9 Ağustos arasında Türkiye'de ulaşabileceğimiz yerlere gideceğiz. Ana uçağı, baba parası biz de yok. TOKİ'nin, haramın eseri de yok. Ulaşabildiğimiz yere kadar ulaşacağız, bunun da sonucunu inşallah alacağız" ifadelerini kullandı.