Nevzat Aydın eleştirilere yanıt verdi. Yemek Sepeti işçileri grevdeyken Maldivler'de düğün yapmıştı

Nevzat Aydın eleştirilere yanıt verdi. Yemek Sepeti işçileri grevdeyken Maldivler'de düğün yapmıştı
Nevzat Aydın, Yemek Sepeti ile ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.

Son aylarda çalışan kuryelerin isyanı ve greviyle birlikte adından sıkça söz ettiren Yemek Sepeti''nin eski CEO''su ve kurucu ortağı Nevzat Aydın, resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan eski kurumuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Aydın geçtiğimiz günlerde Yemek Sepeti işçileri grevdeyken Maldivler''de düğün yapmıştı ve eleştirilerin odağı olmuştu.

Yemek Sepeti''ne gelen son eleştirilerle birlikte, vatandaşların genellikle bu durumlardan kendisini sorumlu tutuğunu belirtirken Aydın, artık kurumla hiçbir bağlantısı kalmadığını yazdı.

Aydın''ın paylaşımları şu şekilde:

"Benim hakkımda ne yazık ki gereksizce biraz fazla atıp tutuluyor son zamanlarda. Ben Yemeksepeti''ni 7 sene önce sattım ve epey bir zaman önce de yönetimini de bıraktım. Lütfen bu konuda bilinçli bir şekilde eleştirin veya tweet atın arkadaşlar.

Yönetim kurulu Delivery Hero''da aktif bir görev değildir. Yakın bir zamanda o da düşecek zaten. Bu arada iyi ki Mert işin başında; bana kalsaydı ilk işim, o işi yavaşlatan nankörlerin tamamını göndermek olurdu.

Kopan yaygaranın sebebi ise; benim 3 yıl önce ''kuryeler de bunu hak ediyor'' diyip ''onları da tıpkı hepimizin olduğu gibi kendi bordromuza alalım'' diye ısrar etmemdir. Taşeron olarak hiçbir ekstra imkanları - mesela özel sağlık sigortası - olmadan çalıştırsak sorun yoktu.

Bu bu konudaki son tweetimdi. İsteyen istediğine inanır."

İlgili Haberler