Yemek Sepeti'nin eski sahibi Nevzat Aydın kesenin ağzını açarak düğün için Maldivler'de ada kapattı

Yemek Sepeti'nin eski sahibi Nevzat Aydın kesenin ağzını açarak düğün için Maldivler'de ada kapattı
Yemek Sepeti CEO'luğunu dün itibariyle bırakan Nevzat Aydın, ikinci kez nikah masasına oturuyor.

45 yaşındaki Yemek Sepeti''nin kurucusu Nevzat Aydın ikinci kez damat oluyor. Aydın’ın düğün için Maldivler''de ada kapattığı öğrenildi.

Elde edilen bilgilere göre, zenginlerin tatil beldesi Maldivler''de bir adayı kiralayan Aydın’ın 150 kişiyi davet etti ve davetlilerin tüm masraflarını karşılayacak. Ayrıca, Aydın bekarlığa veda partisini de Las Vegas’da yapacağı öğrenildi.

CEO''LUĞU BIRAKTI

Öte yandan Aydın, dün ani bir kararla Yemek Sepeti CEO''luğu bıraktı. İş insanı Nevzat Aydın, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımla Yemeksepeti CEO''luğu görevinden ayrıldığını duyurdu.

Paylaşımında "Evet, bir devrin sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı ancak görebildim. Yemeksepeti’ndeki CEO’luk görevimi artık genç ve farklı bir bakış açısına bırakmanın zamanı geldi. Yemeksepeti 9000 çalışanı ile artık çok büyük, sektöründe de tüm haksız karalamalara karşın açık ara ile lider bir şirket ve ben artık aileme, kendime ve filantropiye daha fazla zaman ayırmak istiyorum. Hep elimden geldiğince hakkaniyetli, şeffaf ve inovatif bir yönetim göstermek istedim. Kusurlarım olmuşsa tek tek affola." ifadelerini kullandı. 

İLK EVLİLİĞİ 

2011 yılında Hırvatistan''ın Dubrovnik şehrinde dillere destan bir düğünle evlendiği Melis Pekand ile altı yıllık evliliğin ardından ayrılmıştı. Aydın, ilk evliliğinde de misafirlerini kiraladığı özel uçak ile ağırlamıştı. 

 

İlgili Haberler