YENECEĞİZ

YENECEĞİZ
Sezonun 2. derbisine 3 gün kaldı.

Dev maç öncesi iki takımın teknik direktörü iddialı

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan kritik karşılaşma için geri sayım başladı.
Önemli eksikleri olan iki ekibin çalıştırıcıları Slaven Bilic ile İsmail Kartal şimdiden birbirine
gözdağı verdi. Erciyes’e yenilen Kara Kartal ve G.Birliğini yenen Kanarya’da tek hedef 3 puan

Süper Lig’in 8. haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Fenerbahçe kritik maçı kazanmak için kolları sıvadı. Haftayı Erciyes deplasmanında 3-2 yenik kapatan Kara Kartal ile evinde Gençlerbirliği’ni iki penaltı golüyle zor da olsa 2-1 kazanan Kanarya gözünü pazar günü oynanacak olan sezonun ikinci derbisine çevirdi. 14 puanla liderlik koltuğunda oturan siyah-beyazlılar ile 13 puanla 4. sıradaki sarı-lacivertilerin tek hedefi sahadan galibiyetle ayrılmak. Alacakları sonuçla zirvenin seyrini değiştirecek olan iki takımın maçı öncesinde taraflar oldukça iddialı. Her iki takımın teknik patronları sahadan 3 puanla ayrılacaklarını söylediler.

Önce bayramı kutladı sonra antrenman yaptı

Süper Lig’in 8. hftasında pazar günü Beşiktaş ile oynayacak olan Fenerbahçe hazırlıklarına devam etti. rakibinini izinli olduğu günde çalışan Kanarya’da futbolcular antrenman öncesi sahada Türk Bayrağı açarak, tüm ulusun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Sarı-lacivertliler ardından idmana geçti. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından tatktik çalışan Kanaryalı oyuncular, çift kale maç ve bol bol şut çalışması ve korner dahil olmak üzere duran top antrenmanı gerçekleştirdi.

Beşiktaş cephesi

“Panik yok kazanacağız”

Beşiktaş’ın teknik direktörü Slaven Bilic, derbi öncesi net konuştu. “Panik yok Fener’i yeneceğiz” diyen Hıvat çalıştırıcı şunları söyledi: “6 haftalık yenilmezlik Erciyes mağlubiyetyle bozuldu. Futbolda her türlü sonuçla karşılaşabilirsiniz. Önemli olan yaşananları geride bırakabilmek. Belgrad dönüşünde zafer duygularını Kayseri’ye taşıdık, Erciyes karşısındaki sonuç moral bozucu oldu. Ama bunları derbiye taşımayacağız. Şimdi sadece Fenerbahçe maçına konsantre olduk. Rakibimize sonsuz saygı duyarak oyunumuza bakacağız. Pazar gününe kadar iyi motive olup, liderliği sürdüreceğiz. Oyuncularıma güvenim tam. Camiamız panik yapmasın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fenerbahçe’yi yeneceğiz.” Öte yandan dünü izinli geçiren siyah-beyazlılar,
çalışmalara bugün devam edecek.

Fener cephesi

Kartal: 3 puan bizim olacak

Cezalı olan Bruno Alves, belinde ağrıları bulunan Emenike ile sol kasığında ağrıları süren Serdar Kesimal ve sakatlıkları devam eden Egemen ve Hakan Çinemre’nin tedavilerinin sürdüğü F.Bahçe’de de İsmail Kartal galibiyetten emin. Kartal şöyle konuştu: “Paraz günü oynayacağımız Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Gençlerbirliği müsabakasında yaşananlar beni ve öğrencilerimi çok üzdü. Tabii ki kötü performanstan biz de rahatsısız. Ama herşeyin bir dönüm noktası vardır. İşte tüm bu olumsuzluklar Atatürk Stadı’nda geride kalacak. Beşiktaş saygı duyulacak bir futbol oynuyor. Ama biz biliyoruz ki bu ligin en iyi takımı Fenerbahçe. Şanımıza yakışır bir futbol oynayıp derbiyi kazanarak, pazar gecesini hem şölene çevireceğiz hem de takım olarak üzerimizde olan ölü toprağını atacağız.”