Yeni Akit Yazarı Maranki: O reklamı yayınlayanların kelleleri alınmalı

Yeni Akit Yazarı Maranki: O reklamı yayınlayanların kelleleri alınmalı
Yeni Akit yazarı Ahmet Maranki, bugünkü yazısında Payitaht, Diriliş gibi dizilerin aralarında kadın pedi ve gazlı içecek reklamlarının gösterilmesine tepki göstererek, bu reklamı yayınlayanların 'kellelerinin alınması' gerektiğini söyledi.

Akit gazetesi yazarı Ahmet Maranki, bugünkü köşe yazsında Cumhurbaşkanı'na açık mektup kaleme alarak TRT'ye FETÖ operasyonu yapılması konusunda çağrı yaptı.

Maranki, Payitaht ve Diriliş dizilerinin reklam arasında Coca Cola ve Orkid reklamı yayınlanmasının Siyonist bir proje olduğunu öne sürdü ve bu reklamları yayınlayanların 'kellelerinin alınması' gerektiğini savundu.

İşte Ahmet Maranki'nin "Cumhurbaşkanına açık mektup" yazısının ilgili kısmı:

Devlet televizyonu TRT’de yapılaşmalar için kesin tedbir alınmalı, bunlar yok edilmelidir. Payitaht, Diriliş gibi “milli ruh”un dirilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin örtülü destekleriyle yayımlanan dizilerin arasına yerleştirilmiş olan haçlı Siyonist ittifakı besleyen ve beslediğini deklare eden asitli gazlı içecekler, ahlaki çöküntülere sebep olan orkid gibi kadın iç çamaşırı reklamlarına, Müslüman bir kadının gece dahi giymeyeceği kıyafetle ekranlara çıkılmasına göz yumanların mutlaka kellesi alınmalı.

TRT’nin içinde hâlâ ihanet mi var?!

Bu bir ihanettir. Bu bir planlı çalışmanın ürünü, bir algı operasyonu ve bir gri propagandadır. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir devlet kanalı yoktur. Buna uzaktan bakanlar hakkında soruşturma açılmalıdır. Halkın talebi bu doğrultudadır…

Bu necip milletin sayın cumhurbaşkanımızdan taleplerinden birisi de budur. Halkımız bu planlı ve amacı belli çalışmalarının mutlaka önlenmesini beklenmektedir.

İlgili Haberler