Yeni Kurtlar Vadisi Geliyor! Osman Sınav Yalnız Kurt İle Dönüyor! İşte Yeni Polat Alemdar

Yeni Kurtlar Vadisi Geliyor! Osman Sınav Yalnız Kurt İle Dönüyor! İşte Yeni Polat Alemdar
Kurtlar Vadisi’nin yönetmeni Osman Sınav ekranlara bambaşka bir dizi ile dönüyor. Ekranlarda izlenme rekorları kıran Süper Baba, Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat ve Sen Anlat Karadeniz gibi efsane dizilere bu sefer Yalnuz Kurt da ekleniyor. İşte yeni dizinin Polat Alemdar’ı…

Yeni Kurtlar Vadisi Geliyor! Osman Sınav Yalnız Kurt İle Dönüyor! İşte Yeni Polat Alemdar

Ekranlarda izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi yönetmeni Osman Sınav yeni bir proje ile yine herkesi heyecanlandıracak. Aynı zamanda yapımcı olarakda sektöre önemli projeler aktararak bu anlamda bir marka olan Osman Sınav, yeni Polat Alemdar’ını da sonunda buldu.

ATV ekranları için yeni bir dizi hazırlığında olan Sınav’ın Yalnız Kurt isimli yapımda gençlere yer vererek Kurtlar Vadisi’ni küllerinden doğuracak. Şimdiden hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile oldukça merak edilen dizinin başrollerinde "Alpay Kurtdoğlu" ile Hasan Denizyaran sahne alacak.

Murat Koca ve Alper Eze’nin hikayesini yazdığı dizi için M. Çağatay Tosun ile de her konuda anlaşma sağlandı. Son gelen bilgilerde dizinin ekranlarda reyting rekorı kıracağı ve Kurtlar Vadisi’ni asla aratmayacağı belirtildi.

Yalnız Kurt Dizisinin Hikayesi

Yaşanılan dünya üzerinde perde arkasında neler olup bittiğini anlatan bir hikayeye sahne olacak Yalnız Kurt, Golyat adlı küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek.

Yalnız Kurt adlı dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları da yer alacak. Ülke sınırlarını değiştirmek, onları parçalamak, hükümete darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık yaparak insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt da sahnelenecek.