“Yeni Parti Erdoğan’ı panikletecek”

“Yeni Parti Erdoğan’ı panikletecek”
Yeni parti haberleri siyaset gündemindeki sıcaklığını korurken, İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi’den çarpıcı bir yorum geldi: “Yeni partinin kurulması, Recep Tayyip Erdoğan’ın paniğini artıracaktır.”

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, yeni bir siyasi parti kurulmasına yönelik çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Sonsöz’den Nilay Uğuroğlu ile yaptığı söyleşide önemli açıklamalar yapan Bahşi, “Yeni bir parti kurulması Erdoğan’ın paniğini artıracaktır” dedi. Bahşi, 24 Haziran Seçimleri ile birlikte tek adam döneminin başladığına vurgu yaparken, Meclis’in tamamen etkisizleştirildiğini söyledi, “AKP ve MHP’nin çoğunluğu sağladığı TBMM’de, sadece indir kaldır yasaları geçiriliyor” dedi.

“DAHA DENGELİ HAREKETLERE GİREBİLECEKTİR”

Siyasi parti sayısının artmasının demokrasi için olumlu olduğuna dikkat çeken Bahşi, “Yeni bir partinin kurulması da Recep Tayyip Erdoğan’ın paniğini artıracaktır” ifadelerini kullanırken, Erdoğan için, “Daha dengeli, daha demokrat, daha topluma faydalı olabileceğini düşündüğü hareketlere girebilecektir diye düşünüyorum” dedi.