'Yeni Parti'nin tanıtım toplantısında neler olacak?

'Yeni Parti'nin tanıtım toplantısında neler olacak?
'Yeni Parti'nin 25 Ekim'de yapılacak tanıtım toplantısıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Bünyamin ÖZTÜRK / ANKARA

Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partinin 25 Ekim'de Ankara'da yapılacak tanıtım toplantısının şölen havasında geçmesi için çalışmalarda son safhaya gelindi. Yeni parti,kamuoyunun karşısına vitrin ve programının yanı sıra heyecan verici kısa tanıtım filmleri,çarpıcı propaganda sloganları ve müzikleri ile çıkacak.

Ankara Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde 25 Ekim Çarşamba günü yapılacak toplantının saat 10.30'da başlaması ve 13.00'de bitmesi planlanıyor. 

Kamuoyunda büyük ilgi çekecek kısa filmlerin yanı sıra propaganda müziklerinin de mevcut partilerin konseptlerinden farklı olacağı "Birlikte Türkiye" vurgusunun öne çıkacağı ifade edildi. Kısa tanıtım müziklerinin herhangi bir partiyi çağrıştırmamasına özen gösterilirken, daha özgün olmasına da dikkat edildi. 

Toplantıda "Türkiye iyi olacak" sloganının kullanılacağı ve "iyi umut" vurgusunun sık sık dile getirileceği kaydedildi. 
Meral Akşener,  salona kurucular kurulunda yer alan isimlerle birlikte giriş yapacak. Toplantıda ilk olarak kurucular kurulunda yer alan isimler tanıtılacak, özgeçmişleri hakkında kısa  bilgi verilecek. Tanıtım sırasında, ekranlara  kurul üyelerinin vesikalık fotoğraflarının değil kravatsız öz çekim fotoğrafları yansıtılacak. 

Kurucular Kurulunun tanıtımının ardından Meral Akşener tarafından partinin ismi, logosu, tüzüğü ve parti programı açıklanacak. Tanıtım toplantısının yapıldığı gün  kurucular kurulundan oluşan bir heyet partinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verecek. 

Yeni partinin tanıtım toplantısına yurdun çeşitli yerlerinden gelecek on binlerin katılması bekleniyor. Salonun kapasitesi göz önüne alınarak toplantının rahat izlenebilmesi için  dışarıya da dev ekranlar kurulacak.

İlgili Haberler