Yeni Vito Türkiye’de satışa sunuldu!

Yeni Vito Türkiye’de satışa sunuldu!
Yeni Mercedes-Benz Vito geniş ürün yelpazesi ile hem iş hem aile kullanımına uygun olması ile dikkat çekiyor.

Yakıt ekonomisi ve yüksek kalite standartları ile segmentinin en iddialı markası olmaya hazırlanan yeni Mercedes-Benz Vito, 75.900 TL’den başlayan yepyeni fiyatlarıyla satışa sunuluyor.  Geliştirilen motor ve şanzımanları ile yeni Mercedes-Benz Vito, 5,7 lt’ye varan yakıt tüketimi ile kendi segmentinin en ekonomik aracı unvanını hak ediyor.

Yeni Mercedes-Benz Vito, düşük ilk satın alma maliyeti, yakıt ekonomisi, yüksek kalite standartları ve farklı kullanım alanlarına hitap eden geniş ürün yelpazesi ile kendi segmentinin en iddialı markası olmaya hazırlanıyor.
Yeni Vito, geniş ailelerin kullanımı için tasarlanan 9 kişilik aile aracı Vito Tourer ve Vito Select’in yanı sıra hem iş hem aile kullanımı için ideal Mixto ve Kombi ile sadece yük taşımacılığı için sunulan Panelvan araçları ile ürün yelpazesini genişletti.  
 Yeni 1,6 lt hacimli motor tipi, 114 Bg motor gücüne sahip. 163 ve 190 Bg motor gücüne sahip araçlarda standart olarak sunulan 7 ileri 7G-Tronic Plus otomatik şanzıman, özelliği ile ekonomiklik de sağlıyor.