Yeni Y-CHP’liler!..

Kılıçdaroğlu Bey, ağır yolsuzluk dosyalarını kaldırmakla meşgulken, partisine sızan “ufakçıların” ufak ufak saltanat kurdukları haberleri geliyor..
Belediyelere “Hamili kart yakinimdir!!” diye, Gürsel abilerinin tavsiye kartını götürüp iş bitirenlerden söz ediliyor!.
Yarın hayırlısı ile Atatürk’ün CHP’sinin tasfiyesi ile büyük bir adım daha atılacak..
Öncelikli şiarı “Ne mutlu Türküm diyene...” darbımeseline kazmayı vurmak olan Y-CHP’nin müthiş kadrosu oluşturulacak... Bundan sonrası iktidar.. İktidar olunup, ABD-AB öğretileri doğrultusunda Türkiye’nin yürüyüşüne hız verilecek!.. (Zaten öyle yapılıyor muhterem, diyen okuyucularımıza arz... Göle maya tutarsa (!) Batı’ya; merak etmeyin biz de sizin eteğinize yapışıyoruz diyen bir alternatif durumu!..)
Efendim, bu kehanete müneccim olmaya gerek yok!.. Mal meydanda.. Matbuata bakın.. Kimler, Kılıçdaroğlu ile Gürsel Tekin’i yere göğe koyamıyor!!? Kandil’e gidip, Karayılan’ı -PKK’yı- devlete muhatap etme peşindeki ABD projesi yazar!.. “Yeni adres CHP” diyen ABD’li Siyonist Edelman’ın içerideki dava arkadaşları!..
60 yıldır, Türkiye’nin imanını gevreten, iliğini kemiğini sömüren geleneksel hortumcu sermaye!.. (Tayyip’in, tasfiye edip yerine kendi adamlarını akredite ettiği, malum ABD-AB acenteleri!..) Y-CHP ola ki iktidar oldu, ne değişecek!!?
Şimdilik dondurulmuş BDP koalisyonu sıcaklıkları, Apo’ya yol açacak “genel af” kadroları ile.. AB’ye bodoslamada verilen sözlerle.. Ne değişecek?!..
(Tuncay Özkan’a, Mustafa Balbay’a sahip çık denilen Kılıçdaroğlu’nun, nasıl telaşla ricat ettiğini unutmayacaksınız!!)
Değişecek olan şu...
Sadece hoşaf kepçesini eline geçirecek olanlar... Bu zavallı koyunlar, ellerinde çay kaşığı ile bekleşirken, karşılarında hoşafa kepçeyle dalanların çehrelerinin değiştiğini bir kez daha görecekler!.. Sanmayınız ki; bu da bir “baykuş” kehaneti.. Bunda da mal meydanda...
Y-CHP’nin iktidar olduğu belediyelerden acayip kokular yükseliyor..
Kılıçdaroğlu’nun teşkilatları emanet ettiği kankası Gürsel’in kurmayları, tıpkı AKP kurmaylarının yaşadığı hayata öylesine akredite olmuşlar tutana aşk olsun!..
Gazeteci Talat Atilla’nın “Türk Time’ından” okuyoruz; “CHP, PM üyesi Enver Aysever’in bir belediye başkanından, ‘Önder Sav’ın adamları beni dövecek, tehdit ediliyorum’ diyerek koruma, şoför ve makam aracı aldığı söyleniyor. CHP’li yöneticiler; koruma, araç ve şoför alındığını doğrularken, tehdit iddialarını reddediyorlar...” Kılıçdaroğlu “büyük yolsuzluklarla!!” uğraştığı için vakti yoktur, küçük işleri sorgulamaya!..
Biz soralım.. Makam aracı devlet malı değil mi?.. Yaktığı benzin, saçı bitmedik yetim hakkı değil mi?!.. Bu arkadaşın böyle saltanat hakkını sağlaması için, hacetindeki mavi boncuk nedir?..
Akla gelen şudur bu arkadaşla ilgili.. Türkiye’nin ulusal duruşu, “Ne mutlu Türküm diyene” sözü ve okullardaki “and” konusunda zoruna giden duruşları varmış!..
Kendisi, Gürsel’in en muteber adamlarındanmış!!? Kimseye bir şeycikler demem, Baykal’a derim!.. Bunlara, Gürsel’e mürsele kapıları hep Baykal açtı.. Adana’daki Söz Gazetesi yazıyor.. CHP’nin Adana Milletvekili Prof. Nevin Gaye Erbatur Hanımefendi, BDP’lilerin ön ayak olduğu Kürtçe kursuna gönüllü yazılmış!! Adanalılar bu duruma bir anlam veremiyor da Erbatur Hanımefendi’nin nasıl vekil olduğunu biliyorlar.. Baykal’ın kızının hocası olduğu için, kontenjandan!..
Yarın, hayırlısı ile Y-CHP’nin sağlam temelleri atılacak.. Artık bu kadroyu kimse tutamaz..! Önlerindeki yolun çalısını çakılını temizleyenler muazzam.. Kılıçdaroğlu korosu.. PKK’lısı ile, sermaye ağaları ile yollarına gül döküyor, “yüzde 30” aşıldı bile, olmaz olmaz...
Yeter ki ABD istesin.. ABD istemişti de yüzde dörtlük Ecevit, birinci parti oluvermişti! Ne zaman.. O zaman 28 Şubat’tı.. Rüzgara bakın, hava nasıl!!?

Yazarın Diğer Yazıları