Yenibosna'da şiddetli patlama

Yenibosna'da şiddetli patlama
Yenibosna'da 75. yıl polis merkezi yakınında patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in verdiği bilgiye göre, patlama bombalı bir motosikletin patlatılması sonucu gerçekleşti. Patlamada ilk belirlemelere göre, 10 kişi yaralandı.

İstanbul Bahçelievler'deki 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında bomba yüklü bir motosikletle saldırı düzenlendi. Saldırıda 10 kişi yaralandı. Motosikletle olay yerine gelen saldırganın kasklı ve kırmızı montlu olduğu belirtiliyor. 

Görgü tanıkları patlama sonrası silah sesi duyduklarını söyledi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis, patlamanın ardından bölgede güvenlik çemberi oluşturdu. Bölge, ikinci bir patlama ihtimaline karşı polis ekiplerince taranıyor.

Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi'nde 8 Aralık 2012'de de bir saldırı düzenlenmiş, bir polis yaralanmıştı. Dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, saldırıyı PKK'nın üstlendiğini söylemişti.

İLK AÇIKLAMA VASİP ŞAHİN'DEN: "BOMBALI MOTORSİKLET"

Yenibosna'daki patlamadan sonra ilk açıklamayı İstanbul Valisi Vasip Şahin Twitter hesabından yaptı. Şahin'in açıklamasına göre patlamaya bombalı bir motorsiklet sebep oldu. İşte o açıklama:

sdasd-002.jpg

Ayrıntılar geliyor...

20161006160643_ekran-resmi-2016-10-06-16.06.jpg

İlgili Haberler