YENİÇAĞ ailesi iftarda buluştu

YENİÇAĞ ailesi iftarda buluştu
YENİÇAĞ ailesi iftarda buluştu

Yazar ve yöneticilere iftar veren Ahmet Çelik, “Böyle bir gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı olmaktan gurur duyuyorum”

Yazar ve yöneticilere iftar veren Ahmet Çelik, “Böyle bir gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı olmaktan gurur duyuyorum” dedi

Yeniçağ Gazetesi ile Yeniçağ TV’nin yazar ve yöneticileri İstanbul’daki iftar yemeğinde biraraya geldi. Bir süre önce Yüce Divan’da beraat eden Bayındırlık eski Bakanı Koray Aydın da ev sahipliğini Yeniçağ Gazetesi ve Yeniçağ TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik’in yaptığı iftarın konukları arasındaydı. İstanbul dışından gelen yazarların da  katılımıyla çok samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğinin bir başka konuğu da Yeniçağ’a açıklamaları büyük ilgiyle karşılanan ortadoğu uzmanı milliyetçi işadamı Ahmet Yılmaz’dı. İftar yemeği sonunda bir konuşma yapan Yeniçağ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik katılımları dolayısıyla konuklarına teşekkür edip şunları söyledi:

Milli direnişin kalesi

“Geçen ay 13 Eylül’de gazetemizin kuruluş yıldönümünde 6 yılı geride bırakmış olduk. Siz değerli yazarlarımızın ve gazete çalışanlarımızın özverili çabalarıyla Yeniçağ Gazetesi ” milli direnişin kalesi “ haline geldi. Böyle bir gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu vesile ile emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Yeniçağ Gazetesi bugün etkin bir konumdadır. İnşallah bundan sonraki süreçte tirajımız daha da artacak ve daha etkin bir duruma geleceğiz. Türk milliyetçiliğine bundan sonra da olumlu katkılarımız  olacak. Yeniçağ, sizlerin azim ve gayretiyle Türk milletine hizmet yolundaki kararlı yürüyüşünü devam ettirip Türk vatanının bölünmez bütünlüğü için verdiği mücadeleyi durmaksızın sürdürecektir. Buna inancım sonsuzdur. Allah yolumuzu açık etsin”
Daha sonra söz alan Koray Aydın da iftar daveti sebebiyle Ahmet Çelik’e teşekkür edip şöyle konuştu:
 “Yıllar önce birbirimize günlük bir yayın organının büyük bir ihtiyaç olduğunu söylerdik. Sayın Ahmet Çelik o zamanlar haftalık bir yayın organının sahibiydi. Daha sonra yapılan fedakarlıklarla günlük bir gazeteye dönüştü. Arkasından da televizyon eklendi. Bunun ifade ettiği anlam çok önemlidir. Ve Türk milliyetçiliği hareketi için de bir dönüm noktasıdır. Yeniçağ Gazetesi bugün, bir çok insanın dikkate aldığı, düşüncelerinden iham aldığı ve kaynak olarak kabul ettiği bir yayın organı haline gelmiştir. Bu başarı da büyük fedakarlıklar sonucunda ortaya çıkmıştır. Ben Türk milliyetçiliği ailesi adına bu fedakarlığı omuzlayan kardeşimiz Ahmet Çelik’e teşekkür ediyorum.



Türkiye’nin gazetesi

Yüce Divan’daki yargılanma sürecim sırasında vefa ve vefasızlığı da tanıma fırsatı buldum. Bu süreçte Yeniçağ ailesi hep yanımda oldu. Doğru ve vatan milletten yana yayıncılığı ilke edinmiş Yeniçağ’ın desteği benim için ayrı bir önem arzetmekteydi. 6 yılı dolduran yayın hayatında Türk milletinin menfaatleri dışında bir menfaat tanımadan mücadele veren Yeniçağ’a bundan sonraki yayın hayatında da başarılar diliyorum. Çünkü, Yeniçağ’a Türkiye’nin bugün dünden daha çok ihtiyacı vardır”

İftar yemeğinin konukları arasında yeralan ülkücü işadamı ve ortadoğu uzmanı Ahmet Yılmaz da Türkiye’nin içinden geçtiği sıkıntılı süreçte Yeniçağ gazetesinin önemine vurgu yaptı. Yılmaz, “Küresel güçler ve küresel politika yapıcılar, bütün silahlarını islama ve islamın yegâne bayraktarlığını yapacak olan Türk Ulusu’na çevirmiş durumdalar. Butehdidi ortadan kaldırmak için elimizden gelen tüm maddi ve manevi özveriyi göstermek zorundayız” dedi.

Yazar ve yöneticilerin katıldığı iftarda Koray Aydın ile Ahmet Yılmaz da Yeniçağ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik’in konukları arasındaydı. İftar yemeğinde buluşan yazarlar ülke meseleri hakkında görüş alışverişinde bulunup sohbet etti.

Koray Aydın Yeniçağ TV’de

İftar için geldiği İstanbul’da Yeniçağ TV’yi de ziyaret eden Koray Aydın, canlı yayında Ebru Gül’ün konuğu oldu. Programda yargılama sürecinde yaşadıklarını anlatan Koray Aydın, vatandaşlardan gelen soruları da cevapladı. Yüce Divan’daki yargılanmasının beraatle sonuçlanmasıyla kendisi açısından yeni bir dönem başladığını ve siyasete kaldığı yerden devam edeceğini vurgulayarak gelecekteki projeleriyle ilgili ipuçları verdi.