Selcan Taşçı'dan imza günü düzenleyen CHP'li belediyeleri uykusuz bırakacak mesaj

Selcan Taşçı'dan imza günü düzenleyen CHP'li belediyeleri uykusuz bırakacak mesaj
Yeniçağ gazetesi yazarı Selcan Taşçı, CHP’li belediyelerin imza günlerinde ve söyleşilerde bir önceki dönemde AKP’ye yakın olan isimleri çağırdığını dile getirdi.

Türkiye’de 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin başarı sağlamasıyla belediyelerde CHP etkisi görüldü. CHP’nin yönetiminde olan partilerin kitap fuarlarına, imza günlerine ve söyleşilere muhalif kesimden yazarlar yerine, belediye yönetimi CHP’ye geçtiği için yakınlık gösterenlerin çağrılmasına tepki gösterdi.

“CHP’li belediyelerinin düzenlediği imza günlerinde, söyleşilerde; iktidarın yanlışlarına ilk günden beri ve ağır bedeller göze alarak itiraz edenlerin unutulduğunu” söyleyen Taşçı, “Bir dönemki "işbirlikçilerinin ilk akla gelenler olmasını nereye koyalım? Aman ders almayın” sözleriyle ders alınmadığına vurgu yaptı.

Taşçı, paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

"Muhalefet belediyelerinin düzenlediği imza günlerinde, söyleşilerde; iktidarın yanlışlarına ilk günden beri ve ağır bedeller göze alarak itiraz edenlerin "UNUTULUP", bir dönemki "işbirlikçileri"nin İLK AKLA GELENLER olmasını nereye koyalım? Aman ders almayın..."

Taşçı’nın paylaşımının altına ise bir sosyal medya kullanıcısı şu örneği verdi:

“Barış sürecinde kendini kerkük kürdüyüm diye tanımlayan, Atatürk''e ırkçı CHP''ye faşist diyen o dönemin sıkı tayyipçisi şevval sam CHP''li belediyelerin gözdesi.. Nerde bir konser var şevval orada...”