Yıldırım: Söğüt ruhu, 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir

Yıldırım: Söğüt ruhu, 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir
736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılan Başbakan Yıldırım burada yaptığı konuşmasında "Söğüt ruhu, 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir. Yeniden diriliş, yükselişin miladıdır 15 Temmuz" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, "Söğüt ruhu, 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir. Yeniden diriliş, yükselişin miladıdır 15 Temmuz"  dedi.

Yıldırım'ın konuşması özetle şöyle:

“SÖĞÜT RUHU, 15 TEMMUZ’DA TEKRAR DİRİLMİŞTİR”

Bu milletin değerlerine yabancılaşan FETÖ terör örgütü mensupları, 15 Temmuz gecesi bu millete acı yaşatmak istediler. 15 Temmuz'da asker kılığına girmiş, FETÖ teröristleri karşısında başkomutanımız, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan dik durdu. Hükümeti, 80 milyon vatandaşı ile alçaklara geçit vermedik. Demokrasiye, cumhuriyete sahip çıkan bu büyük millet Türk milletidir. 

Genç kuşaklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, gazi ve şehitlerimizin mukaddes emanetine bugüne kadar sahip çıktığı gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Söğüt ruhu, 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir. Yeniden diriliş, yükselişin miladıdır 15 Temmuz.