Yılmaz Özdil Sedat Peker'in tweetlerine öyle bir isim verdi ki. Yaratıcılıkta zirve yaptı

Yılmaz Özdil Sedat Peker'in tweetlerine öyle bir isim verdi ki. Yaratıcılıkta zirve yaptı
Sedat Peker dün sosyal medyadan bir anda attığı 50 tweetin ardından yine gündemde yankı uyandırdı. Gazeteci Yılmaz Özdil’in, Peker’in iddialarına yaptığı benzetme dikkat çekti.

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, dün sosyal medya hesabından yine çeşitli iddialarda bulunduğu 50 tweet attı.

Peker, 1 Kasım 2020''de korona virüs nedeniyle vefat eden AKP’li Eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu''nun, uyuşturucu kaçakçısı ve cinayetten yargılanan Zindaşti''yle hasım olan Orhan Ünğan''nın davasını geri çekmesi için kendisiyle iletişime geçtiğini ileri sürdü.

Peker, Burhan Kuzu''ya ''başka kadınlarla birlikte görüntüleri olduğu'' gerekçesiyle şantaj yapıldığını iddia etti.

Zindaşti''yi tahliye ettiren Burhan Kuzu''nun, daha sonrasında ise Zindaşti''nin hasmı olan Orhan Ünğan adına çalıştığını ileri süren Peker, Kuzu''nun bazı isimlerin devlet bankalarından kredi alması için aracı olduğunu da söyledi.

Peker’in söz konusu iddialarının ardından Burhan Kuzu’nun hayatını kaybettiği dönemde ‘şüpheli’ olduğu öne sürülen ölümü de yeniden gündeme geldi.

Yılmaz Özdil’in Burhan Kuzu benzetmesi yaptığı tweet ise gündeme oturdu.

Özdil, paylaşımında “Sedat Peker’in videolarına Netflix dizisi gibi deniyordu, son tweetleri diziyi miziyi aşmış, Oscar ödüllü film olmuş, Kuzu’ların Sessizliği…” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler