Yılmaz: "Türkiye'de eğitim kötüye gidiyor demek mümkün mü?"

Yılmaz: "Türkiye'de eğitim kötüye gidiyor demek mümkün mü?"
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitimin geçmişten çok daha iyi olduğunu savunarak, "Türkiye'de eğitim kötüye gidiyor demek mümkün mü?" dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 4 Eylül etkinlikleri kapsamında Sivas Fuar Kongre ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Sivas'ın Değerleri Tanıtım Etkinliği"nin açılış programına katıldı.

"EN ÇAĞDAŞ, EN BİLİMSEL MÜFREDAT"

"Daha kaliteli bir eğitim için müfredatı yenilediklerini hatırlatan Yılmaz, şunları söyledi: "En çağdaş, en bilimsel müfredatı yaptık ve evlatlarımıza bu yeni müfredatla eğitim vereceğiz. Ancak görüyorum ki bir tane hiç gerçek olmayan, ama neden gerçek olmayan, yani 'biz bir gerçek olmayanı söyleyelim ama 100'den 99'u inanmasa, bir kişi bile inansa o bizim için kardır' diye geliyor."

"EĞİTİM GEÇMİŞTEN DAHA İYİ"

Bakan Yılmaz, Türkiye'de eğitimin geçmişten çok daha iyi olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'de eğitim kötüye gidiyor demek mümkün mü? Kesinlikle bunların hiç birisi doğru değil. Bize güvenin, bize güvendikçe Türkiye'nin yarınları bugünlerden daha iyi. Bugünü dünden iyi olduğu gibi yarınları da bugünden daha iyi olacak. Bundan hiç şüphemiz yok, birlikte daha güzel günler bizi bekliyor

İlgili Haberler