Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enes İSLAMOĞULLARI

Enes İSLAMOĞULLARI

Yiyin! Helâl olsun!

Fuar açılmış; helâl ve Tayyib gıda fuarı! Yine bu millete nasıl hizmet etsek diye düşünen müteşebbis ruhlu dindar kardeşler helâl sertifikalı gıdaları hizmetine sunmuşlar milletin.. %99’u Müslüman olup İslamiyetin ise %100’ünün sömürü ve istismara mâruz kaldığı bir ülkede iyi yatırım doğrusu..
O kardeşler haklı, siz siz olun helâl gıda yiyin..
Üzümü yiyin, ama bağı sormayın..
Müslüman her şeyin en iyisine lâyıktır deyin, en lüks markalardan giyin, en pahalı arabalara binin..
Ama ne olursa olsun helâl gıda yemekten vazgeçmeyin..
Çalıştığınız ama yolunu bile bilmediğiniz kurumun bankamatik kartıyla milletin cebinden idâme ettirin hayatınızı. Oradan kazandığınız parayla helâl sertifikalı gıdalardan götürün evinize ki çoluk çocuğun boğazından haram lokma geçmesin!
Siz saray gibi evlerinizde şöminenin başında ısıtın ellerinizi, millet sizin himmetinizle kömür sobasının başında.. Siz helâl gıdalarla donatılmış firavun sofralarında doldurun midenizi, millet makarnayla..
Çok mu zor helâl gıdayı alacak parayı kazanmak, akaryakıt kaçakçılığına ortak olun mesela, devlet arâzisi satın alın ya da, olur ya bir anda değerlenir arâzi tekrar devlete satarsınız iki katına..
Vergi kaçıranlara karşı saftayken cezâ verin, kendi safınıza geçince cezâyı indirin, vergi vermeyi bile reddedip isyan eden eşkiyaya ödül olarak helâlinden toprak verin!
Yok pahasına satılan devletin şirketlerinden edinebilirsiniz ya da ihaleye açılmayan ihâlelerden de alabilirsiniz tanıdıklar vasıtasıyla..
Ama ne olursa olsun helâl sertifikalı gıda yemekten vazgeçmeyin...
Yapamıyor musunuz bunları?
İktidara methiyeler düzün!
İhâlelere fesat karıştırın, milletin olanı talan edip yağmalayın, yedi neslinize yetecek servet edinin, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkına girin, ama ne olursa olsun evinizde helâl sertifikalı gıdalardan tüketmekten vazgeçmeyin..
Okyanusu gemiciklerle geçin, Fırat’ın kenarındaki koyunu helâlinden mideye indirin, kurban edin İsmail’i Kurban’ı göremeden..
Siz siz olun ama, helâl gıdadan asla vazgeçmeyin
Başvekil söylemiş St.Petersburg’da: ‘Kurda merhamet kuzuya zulümdür. Biz bunu yapamayız.’
‘İyi de Sayın Başbakan, otuz senedir gencecik kuzularımızın canını alan kafir ordusu PKK’ya niye merhamet ediyoruz’diye sormaya kalkmayın sakın. O kim kurt diyorsa kurt, kim kuzu diyorsa kuzudur.
Koskoca başbakan haram yedirecek değil ya size hem. Siz önünüze konulanı yemeye devam edin!
O helâl diyorsa helâldir, tayyiptir..
PKK çekilmeyi durdurduğunu ilân etmiş. Hani çekildi çekiliyor, evlere artık şehit cenazeleri gelmiyor diye zil takıp oynadığınız PKK var ya hani, hükümet adım atmıyor, verdiği sözleri yerine getirmiyor, Abdullah Öcalan’ı özgür bırakılmıyor diye çekilmeyi durduğunu bildirmiş!
PKK hükümetin marifeti ve merhametiyle yavaş yavaş daha da güçlenedururken açılım sürecinde, çekildikleri yalanını siz zaten yemiştiniz; Afiyet olsun!
Helâl olsun bu milleti aptal yerine koyanlara..
Bu milletin aklını, bu milletin onurunu, bu milletin istikbâlini yiyenlere helâl olsun..
Dindarsınız siz, Müslümansınız.. Hor görülmüşsünüz bu ülkede yıllarca, mağdur olmuşsunuz..
Devran döndü ama şimdi, rövanşın zamanı geldi.. Bir yaptılarsa size o zalimler, siz iki yapın!
Onların eli başörtülerine uzandıysa sizin, siz ellerinizi onların boğazlarına uzatın!
Ama ne olursa olsun, helâl gıdaları tüketmekten vazgeçmeyin!
Dindarsınız ya siz, Müslümansınız!
Size her şey helâl..
Yiyin! Helâl olsun..

Yazarın Diğer Yazıları