Yoldaş Tuncer ..

Başlığa bakıp da sakın bana kızmayın değerli ülküdaşlarım.

MHP Genel Başkan adayı Hanımefendi'nin ailesi, haysiyeti, şerefi biz ülkücülere emanettir..

Balgatın gediklisi Semih Yalçın, Hanımefendi'nin eşi Tuncer beyle ilgili ifşaatlarda bulunmuş güya Tuncer bey Dev-Sol'cu imiş ve bu ilişkiyi kullanarak kongre ile ilgili mahkemeye müdahil olmuş !..

Şimdi bu zaat bütün bu iftiraları akşam 8 den öncemi sonramı attığını bilmiyoruz !.

Ama bizim bildiğimiz tescilli Dev Sol-seviciler bizzat onlarla ve en önemli kurumun başında olduğunu hepimiz biliyoruz! Önce paralel tutmadı taralel... Şimdi Dev Sol... Çok gülünçler ama gerçek bir şey var kendileri harbiden "AKALEL"

Fakat bildiğimiz bir şey var ki o da Tuncer Bey'in bugüne kadar Hanımefendi'nin eşi olarak duracağı yeri çok iyi bildiğidir...

Yani, bu iftirayı atan Balgatlı'dan çok daha iyi bir insani özellikleri olan, helal para kazanan, birileri gibi Melih'le ucuz pazarlıklara girmeyecek kadar kaliteli bir insan!

Peki, bu iftiranın sahibi olan kişinin üniversite yıllarındaki durumu nasıl acaba?

Sorduk soruşturduk; dönem arkadaşlarının ifadesine göre üniversitede ne zaman olay olursa bu zaat ya okula gelmez ya da okulu kırarmış... Yani göstere göstere kaçarmış...

Aslında onu da suçlamamak gerekir..

Çünkü Balgat'ın başındaki zaat çıldırmış vaziyette ..

Nasıl çıldırmasın ki hangi tertibi yapıyorlarsa ellerine yüzlerine bulaşıyor ..

Sanırım en son Doğu'nun Başbuğ'u olarak bilinen Yılma Durak abinin CNN TÜRK'teki  sözleri bu fitne sahiplerine ders niteliğindeydi ..

Buradan Balgatlılara tekraren hatırlatıyorum...

Meral Akşener partimizin Genel Başkan adayıdır...

Hanımefendi'nin ailesi, haysiyeti, şerefi biz ülkücülere emanettir..

Eğer Balgatlılar bu iftira kampanyasını yol ve yöntem olarak belirlerse, bundan en çok zararı sonuçta kendileri görür.. Milletin yalana dolana karnı tok..

Cennet mekan Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'in dediği gibi "Sebepsiz sonuç zuhur etmez, her etki kendisine mahsus tepkiyi doğurur"... Vesselam

Yazarın Diğer Yazıları