Netflix'ten You dizisinin 4. Sezon çekimleri başladı

Netflix'ten You dizisinin 4. Sezon çekimleri başladı
You'nun üçüncü sezonunun yayınlanmasından önce Netflix, sevilen suç dramasını dördüncü sezon için yenilediklerini açıkladı.

TeknolojiOku''dan aktarılan bilgilere göre; dizinin hayranları, 4. sezon çekimlerin başladığını öğrenmekten çok memnun olacak ve 4.  sezonla ilgili haberleri, prodüksiyon güncellemeleri, fragman ve en önemlisi Netflix çıkış tarihi dahil olmak üzere her şeyi sizinle paylaşacağız.

You , Greg Berlanti tarafından yaratılan ve yazar Sera Gamble''ın You and Hidden Bodies romanlarına dayanan bir Netflix Orijinal romantik suç drama dizisi. Dizi, Netflix diziyi Orijinal olarak almadan önce, başlangıçta Lifetime’daydı. Netflix''e girdikten sonra dizinin popülaritesi arttı ve dünya çapında 54 milyondan fazla hane tarafından izlendi.

You, her sezon Joe''nun yerini değiştirdiğini gördü. Romantik seri katil, New York''tan Los Angeles''a, Madre Linda''ya ve nihayet Paris, Fransa''ya gitti.

NETFLİX, YOU''YU 4. SEZON İÇİN YENİLEDİ Mİ?

Netflix''ten şaşırtıcı bir hamleyle dördüncü sezon yenileme duyurusu üçüncü sezon yayınlanmadan 48 saat önce geldi 

Duyurunun yanı sıra, Sera Gamble (iki dizi sorumlusundan biri) şunları söyledi:

Gamble, “Netflix''in Size böylesine muazzam bir destek gösterdiği ve dünyanın dört bir yanındaki insanların Joe''yu son 3 sezonda gerçekten çok yanlış anladığını izlemekten keyif aldığı için çok minnettarız, dedi. "Tüm You ekibi, 4. sezonda aşkın yeni, karanlık yönlerini keşfetmekten heyecan duyuyor."

YOU 4. SEZONDAN NE BEKLENİR?

You''nun 3. sezonunun büyük finali, Joe ve Love''ın son derece düşmanca ilişkisinin doruk noktasına ulaştığını ve Joe''nun son takıntısı Marianne''i bulmak için kıta değiştirmesiyle sona erdi,

PEKİ "NİCK" MARİANNE''İ BULABİLECEK Mİ?

Joe bir kez daha kimliğini değiştirdi ve  Nick adını kullanmaya başladı. Joe Goldberg-Quinn''in adının, Joe''nun tüm Madre Linda cinayetlerini Love''a sabitlemesi sayesinde artık ABD''de ünlü olduğunu düşünürsek, Joe''nun kimliğini değiştirmek zorunda kalması şaşırtıcı değil.

Artık Joe Paris''te olduğuna göre Marianne''i aramaya başlar. Uzman bir iz sürücü, eğer Marianne gerçekten Paris''teyse, Joe onu er ya da geç kesinlikle bulacaktır.

MARİANNE, JOE''YU GÖRDÜĞÜNE SEVİNECEK Mİ?

Madra Linda''nın, Joe''nun Love’ın kurbanlarından biri olduğunu bildiren haberlerini takip ettiğini varsayarsak, Marianne''in Joe''nun öldüğüne inanma ihtimali de vardır.

Marianne aptal değil. Joe''yu ölmüş olması gerekirken canlı görmek ciddi şüphe uyandıracak, ayrıca oğlu Henry''ye bile sahip olmayacağından bahsetmiyoruz bile.

JOE''NUN GEÇMİŞİ SONUNDA ONU YAKALIYOR MU?

Bir yerden diğerine, Joe nereye giderse gitsin, onları kendisi öldürmemiş olsa bile, ardında bir cesetler bırakıyor.  Joe aracılığıyla doğrudan veya dolaylı olarak kaç kişinin öldüğü göz önüne alındığında, eninde sonunda kendini ele vermesi an meselesi.

Paris polisi ölü bir adamı aramayacak, ancak Joe bir şekilde kendini gözaltında bulursa ve Amerikalı yetkililerle temasa geçilirse, Joe''nun sahte olduğunu anlamaları kaçınılmaz son olur.

O zaman Madra Linda''dan Los Angeles''a ve New York''taki yaşamına kadar tüm cinayetleri birbirine bağlamaları ve ardından onu bir seri katil olarak tanımaları zor olmayacak.

JOE PARİS''TEN KAÇACAK MI?

Joe için yolun bir yerde sonu olmalı ve onun için uluslararası bir insan avı varsa “birini” bulup bulmaması hiç önemli olmayacak.

Ve Paris''te her şey başarısız olursa, o zaman Joe''nun sahip olduğu tek seçenek potansiyel olarak "arkadaşı" gerçek Will Bettelheim''ın yaşadığı Filipinler''e kaçmak.

Ayrıca 4. sezonun kısmen Paris''te geçeceğine dair birçok söylenti olduğunu da belirtmeliyiz .

Sera Gamble ile yaptığı bir röportajda EW , 4. sezonun Paris''te geçmesi fikrini vurguladı:

"O olabilir. Bence Joe, kendisi için doğal olmayan, ona yabancı olan bir ortamdayken harika. Yani kelimenin tam anlamıyla yabancı çok havalı olabilir. Ve dışarıda büyük, geniş bir dünya var. Bu, son zamanlarda birçok başka ülkeden dizi izlediğim Netflix''i izleyerek öğrendiğim bir şey. Pandemi içinde olmakla ilgili bir şey. Evdesin. SUçağa binmek bir yana sokağa bile zar zor gidebilirsin. Şunu söylemeliyim ki, dizi, elimizden geldiğince dünyayı daha fazla keşfetme isteği uyandırdı.”

YOU 4. SEZON İÇİN KADRODAN HANGİSİ GERİ DÖNECEK?

Şu anda, You''nun dördüncü sezonu için geri dönecek olan tek onaylanmış oyuncu üyesi Penn Badgley.

Tati Gabrielle''in önümüzdeki sezonda Marianne rolünü yeniden üstlenmesini bekliyoruz.

YENİ KADRO GÜNCELLEMESİ VAR MI?

Şubat 2022''de Lukas Gage''in You 4. sezon kadrosuna katıldığı açıklandı.

Gage, eski bir Amerikalı olan ve zengin  Doğu Sahili kodamanının en küçük oğlu olan Adam''ı oynayacak. Bir girişimci ve kumarbaz olarak tanımlanan Adam, sıcakkanlı ve eğlenceli bir parti çocuğu ve hızlı bir arkadaş. Joe ile tek ortak noktası ise çok fazla sır saklaması. 

Yakın zamanda, eski Doğulu aktris Tilly Keeper''ın You 4. sezon kadrosuna katılacağı bildirildi . Keeper, Louise Mitchell''in 2016''dan 2020''ye kadar İngiliz dizisindeki rolünü canlandırdı.

YOU 4. SEZON YAPIM DURUMU NEDİR?

You''nun teknik geliştirin çekimleri kısa bir süre başladı: 22 Mart 2022''de .

İlgili Haberler