Yozlaşmanın dipsiz kuyusuna iniyorlar!

Yozlaşmanın dipsiz kuyusuna iniyorlar!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan’ın 51.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında bisiklete binmesini eleştirdi ve “Millet düşüyor, bunlar biniyor” dedi.

Yozlaşmanın dipsiz kuyusuna iniyorlar!

Twitter hesabı üzerinden takipçilerine paylaşımlarda bulunan Bahçeli, bıktırırcasına konuşanların, garezle dolup taşanların, harıl harıl dolaşanların, dolandıranların Türkiye’nin baharını çoktan kışa çevirdiğini belirterek şunları kaydetti:

Bozgun kervanı

“Bunlar, bir bakıyorsunuz sülalesiyle uçakta, bir bakıyorsunuz efradı ve yalakalarıyla bisiklet üzerinde. Millet düşüyor, bunlar biniyor. Yetkilerini çiğneyip hukuku karartanlar, helali öğütüp haramı yüceltenler millet kesesinden seyahati marifet ve kabiliyet sayıyorlar. Derler ki; ‘Yol, kendine bir yer bulamamış kişinin özlemidir. Ve kendi yolunu bulamayan, bütün yolları boşuna yürür.’Havalardan inmeyen, yabancı diyarlardan gelmeyen 17-25 rumuzlu kişi, millete ne kazandırdı? ‘Gulliver’ desek itiraz edecek; ‘Marco Polo’ya özeniyor’ desek karşı çıkacak; ‘İbn-i Batuta’yı örnek alıyor’desek ‘İlgim yok’diyecek. Kendisini ve yedi sülalesini gezdiren, uçuran, gün aşırı konuşup sinirleri bozan bu seyyah, durmayı ve susmayı ne zaman deneyecek? Altın kaçakçıları heveslenmesin, fakat söz gümüşse sükût altındır. Taş yerinde ağırdır. Ağır taşı ne yel alacak ne de sel kaldıracaktır. Cesaret ve gayretle bozgun kervanı dağıtılacaktır. Dua ve destekle kötü kalpliler, kandan ve menfaatten beslenenler yenilecektir. Umuda az kaldı, hilalin aydınlığına ramak kaldı.”

Mil topluyorlar

Malum çevrelerin aldattığını, saptırdığını ve ahlaktan saptığını belirten Bahçeli, şöyle devam etti: “İnsaniyet, hamiyet ve adalet inkarıyla yozlaşmanın dipsiz kuyusuna iniyorlar. Millilik edebiyatı yapan yurtsuzlar Oslo-Kandil-İmralı arasında mekik dokuyorlar, yeni ihanet seferleri için gece gündüz mil topluyorlar. Milliliğin görkemli bahçesinde dal olamayanlar terörün ve bölücülüğün pis kokan koruluğuna bekçi durmaya özeniyorlar. Vah zavallılar.”