YPG/PKK-Barzani-İngiliz kirli ittifakının belgesi

Gazetecinin en önemli silahıdır fotoğraf.

Anlattıklarını da, yaza yaza anlatamadıklarını da fotoğraflarla belgeler.

YENİÇAĞ yıllardır bölgemizdeki kanlı tezgahları ve kirli ittifakların Türkiye’yi bölme parçalama oyunlarını faş ediyor. Yerli işbirlikçilerin karanlık yüzlerini ortaya koyuyor. İngiliz-Amerika-İsrail  uşaklarının fotoğraflarını sayfa sayfa yayınlanıyor. Her türlü baskı, tehdit, sindirme çabalarına  rağmen!..

takan-015.jpg

Büyük kirli oyunun en kritik virajı Türkiye’de 7 Haziran’da dönülecek.

Çözülme sürecinde sandık tezgahlarına gelmeyin. Danışıklı dövüşlü kurguları yutmayın.

Son nefesini vermekte olan bölücü terör örgütü PKK’yı pazarlık masasına oturtup dirilten AKP iktidarının son skandallarından birini daha fotoğrafları ile belgeleyeceğiz.

Tarih 19 Mart; Türk Hava Yolları ERBİL/İSTANBUL geliş seferi...

TK805 seferindeki uçak yerel saatle 07: 09’da Atatürk Havalimanı’nda takoz koyuyor. Pistte, taşıma arabasının içinde, 235-2028-3653 AWB numaralı  tabut. İngiltere-YPG/PKK-Kürdistan bölgesi bayrağına sarılı.

Bir kare daha fotoğraf. Sağ üst köşede Türk Hava Yolları’nın yer hizmetlerine ait uçağa yanaştırılan merdiven görünüyor.

Kirli ittifakın tabutu, havalimanı yetkilileri tarafından resmi işlem yapılmayarak uzun bir süre uçak altında bekletilip resmi makamlardan onay beklendi. Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı’ndan onayın gelmesi üzerine gerekli resmi işlemler tamamlanarak bölücü terör örgütünün bayrağına sarılı olan tabut, 19 mart akşamı ISTANBUL/MANCHESTER seferine yüklenip İngiltere’ye gönderildi.

takan1-008.jpg

Peki, kime ait bu tabut?

Tabutun üstündeki resmi pasaport bilgilerine bakalım;

Soyadı; Scurfield. Adı; Erik Konstandinos. İngiliz vatandaşı. 22 Eylül 1989 doğumlu.

Açık kaynaklardan araştırdım.Yunan asıllı İngiliz vatandaşı Erik KonstandinosScurfield, 4 Mart’ta PKK/YPG saflarında savaşırken Suriye’de IŞİD tarafından öldürülmüş. Kraliyet deniz komandosu eski bir üyesi olduğu bildiriliyor. Yer bilimci annesinin İngiliz basınına yansıyan ifadeleri de öyle.

Bu da Scurfield’in, YPG’nin internet sitesindeki fotoğrafı;

Çapulcubaşı Barzani’nin çiçeklerle donatıp İngiltere’ye gönderdiği tabuta bizimkiler kargoculuk yapıyor. Hem de sessiz sedasız!..

Hesap soran var mı?

Yook!..

“Başbakan” Ahmet Davutoğlu’nun bu skandal dan haberi var mı?..

Bilgi kırıntısı verildiğini bile sanmıyorum.

Haberi olsa da durum değişmezdi.

takan2-006.jpg

Şimdi!.. Bu rezalet ötesi durumu, “Başbakan” ın, MİT Ankara AKP milletvekili eski adayı Hakan Fidan’ın, eski  fakat hala faal İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın, Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin’in (onun da haberi varsa) nasıl izah edeceğini merakla bekliyorum.

takan3-005.jpg

“GloballyYour’s” THY ise ticari bir şirket olduğu için(!) “kargo kazancı” olarak duruma yaklaşacaktır!..

PKK ve Barzani severlerin ne diyeceklerini hiç önemsemiyorum.

Ya siz?..

“Ağrı” yı daha hissetmediyseniz...

Not: Dün anonsunu yaptığım yazı konusu (araya başka bir şey girmezse) Salı’ya kaldı.

 

Yazarın Diğer Yazıları