Yuh artık kaldırımda araç sürdü. Bir de korna çalıp yol istedi

Yuh artık kaldırımda araç sürdü. Bir de korna çalıp yol istedi
İstanbul Esenyurt'ta yok artık dedirten göründü. Trafikten kaçmak için kaldırımda minibüs süren şoför bir de utanmadan yayalardan korna çalarak, yol istedi. Minibüsün arkasında "İnan hiç fark etmez" yazıyordu. Bakalım o farkı trafik polisi cezayı yazınca görebilecek mi?

İstanbul’da trafikten kaçmak isteyen bir sürücü, çözümü kaldırımdan gitmekte buldu. Bu sırada kaldırımda bulunan yayalar sürücüye yol verirken, aracın arka camında yazan “İnan hiç fark etmez” yazısı dikkat çekti. Yaşanan o ilginç anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy TEM Bağlantı Yolu Esenyurt Mevkii’nde yaşandı. İş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğunun fazla olduğu yolda, daha önce de birçok sürücü daha hızlı ilerlemek için kaldırımı tercih ediyordu. Bir sürücü ise kaldırımı tercih eden sürücülerden farklı olarak vatandaşlara korna çalıp yol istedi. Aracın arka camında yazan “İnan hiç fark etmez” yazısı da dikkat çekerken, o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonunu kamerasına yansıdı. Minibüsünün arkasına "İnan hiç fark etmez" yazısını yazan sürücü fark edeceğini görecek. Çünkü polis sosyal medya takip ediyor. Bu görüntüyü izleyince ceza koçanını alacak. Plaka belli basacak cezayı...Bu arada bir de not. Minibüs arkasında "Fark etmez" bitişik yazılmış...Ayrı yazılması gerekiyor.

yuh-artik12.jpg

minibusssuuttt.jpg

yuh-artik12-001.jpg

İlgili Haberler