Yüksek Sosyete yeni bölümde acımasız intikam!

Yüksek Sosyete yeni bölümde acımasız intikam!
Yüksek Sosyete 18. bölüm yeni bölümüyle izleyicileri hayrete düşürecek. Star Tv'nin beğenilen dizisi Yüksek Sosyete yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

Başladığı günden itibaren izleyenleri ekran başına kilitleyen Yüksek Sosyete dizisinin yeni bölümüned oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Heyecan seviyesi yüksek olan Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde Kerem, Cansu ile yaşadıkları aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar ve Sude'yi öper. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Oliva'yı ve Mert'i kaybedecek olmanın hırsıyla Bedia, bu ortaklık nedeniyle Süreyya'yı suçlar. İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır. Diğer yandan Bedia'nın baskısı işe yaramaz, Ece Mert'e daha sıkı sarılır. Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır.