Yüksel Yılmaz'dan MHP'li Ataman'a tepki

Yüksel Yılmaz'dan MHP'li Ataman'a tepki
MHP Bursa’nın son seçilmiş İl Başkanı Yüksel Yılmaz,  MHP Genel Sekreteri ve zamanda Bursa Milletvekili olan İsmet Büyükataman’a çok sert tepki gösterdi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın Meral Akşener'e yönelik kullandığı ağır ifadeler Ülkücü camiayı ayağa kaldırdı. 

MHP Bursa'nın son seçilmiş İl Başkanı ve Akşener'e yakınlığıyla bilinen Yüksel Yılmaz, Büyükataman'ın sözlerine ilişkin sert bir yazı yayınladı.

İşte Yüksel Yılmaz'ın açıklaması:

EY UMUM SEKRETER! KORKMA!

Meral Akşener Hanımefendi’nin bir iftar programında “eve dönmeyeceğini” söylemesi MHP’nin Umum Sekreteri İsmet Büyükataman’ı oldukça rahatsız etmiş olacak ki zat-ı alileri her zamanki seviyeli(!) üslubuyla bir açıklama yapmış. Yaptığı açıklamanın ana ekseninde dört husus bulunmaktadır. 

Birinci husus; her zamanki gibi bolca hakaret.

İkinci husus; ülkücüler içinde fitne çıkarıldığı iddiası.

Üçüncü husus; ‘şehitler üzerinden siyaset yapılmaz’ söylemi üzerine inşa edilmiş sözde Meral Akşener Hanımefendi’inin CHP ile ittifak kurduğu ve bu partinin terör örgütüne yakın bir başka partiyle görüşmüş olması (yani biber acıdır, gerçekler de acıdır, öyleyse biber gerçektir) mantığıyla ortaya konan bir itham. 

Dördüncü husus ise ‘beka sorunu’ denerek Recep Tayyip Erdoğan’a verilen sınırsız desteğin meşrulaştırılması girişimi. 

ARTIK YOKSUNUZ

Nereden tutsak elimizde kalacak bu basın açıklaması üzerine birkaç kelam etmek boynumuzun borcudur:

Ey Umum Sekreter! Artık mızrak çuvala sığmamakta ve ötelediğiniz sorun Türk Milletinin huzurunda karşınıza çıkmış bulunmaktadır. Meral Hanım’ın eve dönmeme kararı sizi paniğe sevketmiş olabilir lakin siyasi ömrünü tamamlamış olan sen ve senin gibiler zaten her halükârda artık yoksunuz.

Ey Umum Sekreter! Ettiğin onca hakareti sana iade bile etmeyeceğiz. Bizler aşağı değil ileri bakıyoruz ve önümüzü görüyoruz. 

DERİN BİR YALNIZLIK ÇEKEN

Ey Umum Sekreter! Fitne, aynı inanç ve değerlere sahip kişiler arasında olur. Oysa bizler bir yandayız, sizler bir yanda, ortada da fitne falan yok. Hele ki Bursa’dan bakınca, derin bir yalnızlık çeken bir umum sekreter ve peşine taktığı üç beş takipçisi ile koca bir aile olan Bursa’lı Türk Milliyetçileri arasında nasıl fitne olsun? 

SİZİ UTANDIRMAYACAĞIZ

Ey Umum Sekreter! Dün şehitler üzerinden size “KAN EMİCİ” demiş ve çözüm (ihanet) sürecinde “TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN YAŞAYAN EN BÜYÜK DÜŞMANI” ilan ettiğiniz bir şahsa vermiş olduğunuz koşulsuz desteği de, daha dün CHP ile sizlerin ortak bir “ÇATI ADAY” çıkartmış olduğunuz gerçeğini de yüzünüze vurup sizi utandırmayacağız.

BU KADAR HIRÇIN OLMANIZI ANLAYIŞLA KARŞILIYORUZ

Ey Umum Sekreter! Beka sorunu diyerek yıllardır her tür yetersizliğinize rağmen sizlere oy vermiş %12’lik bir kesimin hepi topu %3’lük bir kısmını ikna edebildiğinizi hatırlatmayacağız. Yarın siyaset mezarlığına gömüleceğiniz gerçeğinden kaçamayacağınızı bildiğimiz için bu kadar hırçın olmanızı anlayışla karşılıyoruz.

ÇOK KORKUYORSUNUZ

Ey Umum Sekreter! Kimse ilanihaye siyasette var olamaz lakin tabanının inanç ve değerleriyle böylesi bir tenakuza düşüp (kongrede delege, referandumda millet tarafından) tasfiye edilmek de her kadroya nasip olmaz.

Ey Umum Sekreter! Bir kefesinde Meral Akşener’in olduğu milletin terazisinde ‘alayınızın’ olduğu diğer kefenin yüksekliği, alçaklığınızla doğru orantılı olacaktır. 

Ey Umum Sekreter! Sözün özü çok korkuyorsunuz.Bunu biliyoruz, lakin korkmayın, Çünkü korkunun ecele faydası yok.

İlgili Haberler