Obradovic'in yeni adresi belli oldu

Obradovic'in yeni adresi belli oldu
Fenerbahçe'nin eski antrenörü Zeljko Obradovic, Sırbistan'ın Partizan takımıyla anlaşmaya vardı.

beIN Sports''ta yer alan habere göreFenerbahçe Beko''nun eski başantrenörü ve Avrupa basketbolunun efsane isimlerinden Zeljko Obradovic, koçluk kariyerine Partizan''da devam edecek.

3 YILLIK ANLAŞMAYA VARILDI

Obradovic, efsanesi olduğu Partizan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Sırp basını çok daha yüksek ücretlere çok daha büyük takımlara gidebilecekken Obradovic''in Partizan''ın başına geçme kararı aldığını belirtti.

Biri Fenerbahçe Beko''nun başında olmak üzere 9 EuroLeague şampiyonluğu bulunan Zeljko Obradovic, ilk EuroLeague kupasını 1992''de Partizan''ın başında kazanmıştı. Oyunculuktan koçluğa geçiş yaptığı ilk sezonunda genç Partizan takımıyla Avrupa''nın zirvesine çıkmayı başarmıştı.

Partizan''ın başkanı Ostoja Mijailovic de yaptığı paylaşımla anlaşmayı doğruladı. Başkanın paylaşımında, "30 yıl sonra... Her şey Partizan için" ifadelerine yer verildi.

"YARIN GETİRİRİM" DEMİŞTİ

Aziz Yıldırım, basketbol şubesinin yönetimiyle ilgili Ali Koç''u sert sözlerle eleştirmişti. Anonim Şirketi''nin faaliyete geçirilmesi halinde basketbol branşı idaresine talip olduğunu ilan eden Yıldırım, "Yarın Obradovic''i getiririm" diye konuşmuştu.