Zentürk'ten, gazetecilere yapılan operasyonlara tepki

Zentürk'ten, gazetecilere yapılan operasyonlara tepki
Star Gazetesi yazarı Ardan Zentürk, Sözcü ve bazı gazetecilere yapılan operasyona tepki gösterdi.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Star Gazetesi yazarı Ardan Zentürk bugünkü köşesinde FETÖ ile mücadelenin sulandırıldığını iddia etti.

Zertürk, isim vererek tutuklanan gazetecilerin FETÖ bağlantılı olduklarına inanmadığını, bu kapsamda Sözcü'ye operasyon yapılmasını da doğru bulmadığını belirtti.

İşte Zertürk'ün yazısındaki o bölüm:

Bu durumu kabullenemeyiz...

Kimlik vermeyeceğim, tahliyeler yaşanıyor, açık FETÖ’cü kimlikleri belli şahısların ellerini-kollarını sallayarak dolaştıkları bir ortamda, Kadri Gürsel, Murat Sabuncu,Musa Kart, Oğuz Güven, Ahmet Şık, Güray Öz gibi kimliklerini çok iyi tanıdığım meslektaşların aynı örgütle bağlantılı suçlamalarla cezaevinde bulunmalarını anlamam mümkün değil.

Aynı durum, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarına karşı sesini en sert yükselttiğini bildiğim Sözcü gazetesi operasyonu için de geçerlidir.(Burak Akbay’a:Gazetende operasyon var, yurtdışından açıklama yapıyorsun, atla uçağına gel arkadaşlarının yanına, yüzleş, orada mı kalacaksın?)

İzledikleri politikaları, özellikle yazarlarının muhalif olmakla “bulaşma”yı birbirine karıştıran seviyelerini hiç sevmem, belirteyim, ama, yargı Cumhuriyet ile Sözcü’nün yakasından düşsün, bırakın tartışmayı biz sürdürelim.

İlgili Haberler