Gözaltına alınan Gökdemir'in kızından açıklama

Gözaltına alınan Gökdemir'in kızından açıklama
Sabah saatlerinde Yeniçağ yazarlarını da kapsayan operasyonda gözaltına alınan MHP milletvekili adayı Rubil Gökdemir'in kızından çarpıcı bir açıklama geldi.

FETÖ soruşturması kapsamında millyetçi kalemlere yönelik kurulan kumpas siyasileri de sıçradı. Bahçeli'ye muhalifliğiyle bilinen Rubil Gökdemir de gözaltına alınanlar arasında. Gökdemir'in kızı Elif Gökdemir sosyal medyadan yaptığı açıklamada "FETÖ kapsamında bir partiye sızma girişimi" suçlamasıyla babasının gözaltına alındığını yazdı.

rubil-gokdemir.jpg

İşte Elif Gökdemir'in o açıklaması:

"Bugün saat 8:30 itibariyle evimize gelen organize suçlar ekiplerince babam Rubil Gökdemir gözaltına alınmıştır. İsnat edilen suç komik olduğu kadar acı verici: paralel yapının bir siyasi harekete (MHP) sızma girişimi hakkındaki iddialar. 
Yıllardır muktedirin kim ya da kimler olduğuna bakmaksızın korkusuzca hak, hukuk, adalet diye bağıran sevgili babamın evimize gelen polisleri bir tebessümle karşılaması hayatım boyunca unutamayacağım bir kareydi.

Ne olursa olsun, nasıl bir hukuksuzluğa uğrarsa uğrasın doğru bildiğini haykırmaya devam edecek ve elbet bir gün bu ülkeye de hukuk gelecek.

Tam kapıdan çıkarken gözlerimden yaşların akmasına engel olamasam da herkes müsterih olsun, zerre endişe yoktu suretinde. 90 günlük gözaltı sürelerinde bile dimdik durdu, bu saatten sonra da yıkılacak değil.

Serbest bırakıldığını yakın zamanda buradan paylaşmak dileğiyle"

Elif Gökdemir