Burak Yılmaz ile kavga eden şoför kovuldu

Burak Yılmaz ile kavga eden şoför kovuldu
Burak Yılmaz'ın otobüs şoförü ile kavga videosu sosyal medyaya düştü. Şoför Orhan Çimen, olay hakkında açıklamalarda bulundu. Çimen bu tartışma yüzünden hem işten çıkarıldığı hem de lisansının iptal edileceğini açıkladı.

Milli futbolcu Burak Yılmaz ile kavga eden İETT şöförü Orhan Çimen, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. Burak cama eliyle vurdu. Hemşehrim niye vuruyorsun dedim. Sonra üstüme yürüdü. Bana vurmaması için sopayı çıkardım. Aşağı indiğinde geri koydum. Bizde vurma yok. Caydırma amaçlı kendimizi koruyoruz. Arabanın önüne geçti. Sürekli küfürler yağdırdı.

'BAŞKA YERDE OLSAM VURURDUM'

Sopayı çıkarmazsam Burak bana vuracaktı. Sopayı görünce geri gitti. Ben de sopa ile kendimi korudum. O bana vursaydı ben de ona vururdum. Teyze, "Evladım bırak bunu bu birşeyler içmiş" dedi.Burak Yılmaz olduğunu sonradan öğrendim. Haksız olsam kendisinden özür dilerim, elini de öperim. Haksız değilim ki pişman olayım.Burak Yılmaz'ı hakaretten dolayı mahkemeye verdim. Ona söyleyecek sözüm yok. Kendisinin haksız olduğunu biliyor."

'LİSANSIMI İPTAL EDECEKLER'

Çimen, belgesinin iptal edildiğini ve işten çıkartıldığını söyleyerek, "Normalde yarın sabah servise çıkacaktım fakat beni merkeze çağırdılar. Yarın lisansımı iptal edecekler" dedi.

İlgili Haberler