Eto'o ile ilgili resmi açıklama yapıldı!

Eto'o ile ilgili resmi açıklama yapıldı!
Antalyaspor'un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o'nun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili resmi açıklama yapıldı.

Fenerbahçe Samuel Eto'o ile anlaştığı haberlerine Antalyaspor'dan açıklama geldi.

İşte Antalyaspor'dan yapılan açıklama:

"Futbol takımı kaptanımız Samuel Eto'o ile ilgili basında yer alan transfer haberleri gerçekleri yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı kulübümüze iletilen herhangi bir transfer teklifi yoktur. Konuyu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Antalyaspor A.Ş."

İŞTE GÜNDEMİ SARSAN SAMUEL ETO'O HABERİ 

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Bony, Batshuayi, Remy gibi isimlerle ilgilenen Fenerbahçe'nin Antalyaspor'da forma giyen Samuel Eto'o ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Fenerbahçe oyuncu ile anlaşırken, Antalyaspor'a Aatıf ve bir miktar para vererek hucüm hattını Persie'den sonra ikinci bir dünya yıldızıyla dolduracak. 2015 yılında Antalyaspor'a transfer olan Samuel Eto'o, ilerleyen yaşına rağmen gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanmayı başardı. 36 yaşındaki Kamerunlu golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de 18 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi.

Yıllardır Eto'o'ya Fenerbahçe forması giydirmek isteyen Yıldırım, bu kez mutlu sona oldukça yakın.

AZİZ YILDIRIM'IN ETO'O SÖZLERİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 16 Ocak 2017'de Eto'o'nun transferi için şu açıklamaları yapmıştı; "

"Eto'o konusuna biz girmedik. Hocaya sordurdum, Hasan'a sordurdum. Eto'o düşüncesi varsa devreye girelim. Hayır, öyle bir düşüncem yok dedi. Antalyaspor Başkanı değerli bir insanı, kulüp üyemiz, babasını iyi tanıyorum. Hiç konuşmadım" dedi.

İlgili Haberler