Doğan Grubu devir teslim töreni gerçekleşti

Doğan Grubu devir teslim töreni gerçekleşti
Doğan Medya Grubu'nun Demirören ailesine devir teslim töreninde konuşan Aydın Doğan, "Önceki devirlerde çok heyecanlanmıştım. Bugün o heyecanı duymamaya gayret ediyorum. Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık?" dedi.

Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satışının ardından Hürriyet gazetesinin binasında devir teslim töreni düzenlendi.

Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Önceki devirlerde çok heyecanlanmıştım. Bugün o heyecanı duymamaya gayret ediyorum çünkü bu 3'üncü oldu. Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık?" ifadelerini kullandı.

'TÜRK BASINININ AMİRAL GEMİSİNİ DEMİRÖREN AİLESİNE TESLİM EDİYORUM'

Doğan, Demirören ailesiyle yakın arkadaş olduklarını belirterek, satışın herhangi bir baskı altında gerçekleştirilmediğini söyledi ve ekledi:

"Türk basınının amiral gemisini Demirören ailesine teslim ediyorum. Dilerim, Demirören uzun yıllar medyada yer alır ve daha da ileri taşır. Kanuni devir süresi henüz bitmedi. Şu anda sorumluluklar bizim üzerimizde. Ay sonuna kadar hukuki süreç tamamlanacak."

DEMİRÖREN: BÜYÜK DENİZLERE AÇILMA SIRASI BİZDE

Yıldırım Demirören de medya sektöründe yeni olmadıklarını ifade ederek, "Kalıcı olan kurumlar ve bu kurumlara can veren emekçiler ve gazetecilerdir. Satışa ilişkin gerçeği yansıtmayan şeyler yazıldı. Aklınızda çok soru var. Bunların tek bir cevabı yok, hep birlikte çözeceğiz. Babam Erdoğan Demirören ‘ülkem, bayrağım söz konusuyla her sorunun üstesinden geliriz' der. Şimdi büyük denizlere açılma sırası bizde. Bu yolculuğu hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

İlgili Haberler