Akşener: "Bahçeli'nin FETÖ ilgisi tespit edilmiş midir?"

Akşener: "Bahçeli'nin FETÖ ilgisi tespit edilmiş midir?"
MHP lideri Bahçeli'nin sözlerine çok sert tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "FETÖ'nün kanallarını ziyaret eden MHP'li Genel Başkan Yardımcıları ve Bahçeli'nin FETÖ ile ilgisi tespit edilmiş midir?" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olacak kişileri hedef alarak söylediği "Adalet ve İçişleri Bakanları, FETÖ'nün seçmen ayağını takip etti mi?" şeklindeki ifadelere çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli'nin, MHP'li Genel Başkanları ve partilileri sahip çıkmak üzere FETÖ'nün kanallarına gönderdiğini söyleyen Akşener, "Sayın Erdoğan için '17-25 Erdoğan' lakabı takan Bahçeli, bu talimatı FETÖ liderinden mi almıştır?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'ye "Eylemsiz doçent yancılık yapmaya devam etsin, bilmediği işlere karışmasın" sözleriyle çağrıda bulunan Meral Akşener'in açıklamaları şöyle:

"FETÖ'NÜN KANALLARININ ÖNÜNDE POLİSLE DÖVÜŞ YAPTILAR"

"Bugün küçük ortağın dediği konuyu ciddiye alarak imza vermeye karar veren kardeşlerimizi korkutmaya yönelik yapılan bu söylemi ciddiye alarak sayın bu seslendiğim muhteremlere, Sayın Bahçeli'nin, genel başkan yardımcılarının, 17-25 Aralık'tan sonra 2015 seçimlerinde, Bugün televizyonunun önünde, Samanyolu televizyonunun önünde, Bugün gazetesinin önünde polisle dövüş yaptığını, kavga ettiğini hem o günün medya şartlarında tespit edilmiştir hem de tüm Türkiye görmüştür.

"BAHÇELİ'NİN FETÖ İLGİSİ TESPİT EDİLMİŞ MİDİR?

17-25 Aralık'ı sayın Erdoğan bir milad olarak kabul ettiğine göre 17-25 Aralık'tan sonra yapılan bu göğüs göğüse şecaat arz eden bu mücadelenin içinde yer alan bu genel başkan yardımcılarının FETÖ ile ilgilileri tespit edilmiş midir? Edildiyse bu konuda ne yapılmıştır? Ve Sayın Bahçeli'nin talimatı ile yapıldıysa ki siyasi partilerde öyledir, Sayın Bahçeli'nin FETÖ ilgisi tespit edilmiş midir? Üzerinde bir inceleme yapılmış mıdır?

Soru 2, Sayın Bahçeli'nin 17-25 Aralık'tan sonra '17-25 Erdoğan' lakabını sayın Erdoğan'a takma girişimleri acaba FETÖ terör örgütünün lideri Fethullah Gülen tarafından verilmiş bir talimat mıdır?

"17-25 ARALIK KUMPAS MIDIR, YOLSUZLUK MU?"

Soru 3; Sayın Bahçeli'nin 17-25 Aralık konusuyla ilgili odasında bulunan meşhur saatinin rakamları değişmiş midir değişmemiş midir ve sayın Bahçeli açısından 17-25 Aralık Sayın Erdoğan'a yapılmış bir kumpas mıdır yoksa gerçekten bir yolsuzluk operasyonu mudur? 

Milletimizi korkutmaya çalışan, arkadan dolanan, mertlikten, erkeklikten, adamlıktan uzak bu tür söylemlere pabuç bırakmayacağımızı, şahsen bırakmayacağımı bizzat Sayın Erdoğan çok iyi bilir. 

"EYLEMSİZ DOÇENT, YANCILIK YAPMAYA DEVAM ETSİN"

Dolayısıyla burada huzurunuzda yaptığım çağrının gereğinin yapılmasını sizler aracılığıyla talep ediyorum. Ve eylemsiz doçent diye tabir ettiğim Sayın Bahçeli'yi, dizilerini seyretmeye, bedavadan milletvekili seçtirmeye, Sayın Erdoğan'ın çalışıp kendisinin yan gelip yatmaya devam etmesini öneriyorum. Bilmediği, anlamadığını işlerde konuşmamasını kendisine bir öneri olarak buradan huzurunuzda iletiyorum. Eylemsiz doçent yancılık yapmaya devam etsin, bilmediği işlere karışmasın.

İlgili Haberler