Koray Aydın: "Tezgahları darmadağın edilmiştir"

Koray Aydın: "Tezgahları darmadağın edilmiştir"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın, Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli 100 bin imzanın ilk günden fazlasıyla aşıldığını belirterek “yıldırma ve sindirme tezgahları darmadağın edilmiştir. Aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

İmza kampanyasının ilk gününü Ankara’da ilçe seçim kurullarına akın eden seçmenler ve teşkilat yöneticileriyle geçiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, akşam saatlerinde tüm teşkilatlara gönderdiği ve sosyal medya hesaplarında da paylaştığı genelgede önemli değerlendirme ve uyarılarda bulundu.

"SON DAKİKAYA KADAR AYNI COŞKUYLA SÜRMELİ"

Koray Aydın, elde edilen sonucun önemli olduğunu, ancak bunu yeterli görmediklerini ifade ederek şunları kaydetti: “İYİ Parti'mizin milletimizin gözündeki ve gönlündeki yeri ve potansiyeli dikkate alındığında ilk gün için toplanan 128 bini aşkın imza önemli ancak yeterli değildir. Bu bakımdan İYİ Parti'nin bütün il, ilçe, belde, mahalle ve köy teşkilatları ile gençlik kolları imza verme gününün son dakikasına kadar müteyakkız olarak çalışmalarını sürdürmeli, aynı coşku, şevk ve heyecanla imza seferberliği aralıksız sürdürülmelidir” 

"TEŞKİLATLARIN İMZA PERFORMANSI DİKKATE ALINACAK"

İmza toplamanın önemine vurgu yapan Aydın, kampanyanın İYİ Parti teşkilatları, Milletvekili Aday Adayı ve gönüllüler açısından bir test olduğuna işaret etti. Burada gösterilecek performansın teşkilatlar ve adaylar açısından önemli bir değerlendirme kriteri olarak Genel Merkez tarafından dikkate alınacağını kaydetti.

 Aydın’ın tüm parti teşkilatlarına gönderdiği ve sosyal medya hesaplarından da paylaştığı genelgenin tamamı şöyle:

“Türkiye İYİ olacak sloganı ile çıktığımız iktidar yolunda liderimiz Sayın Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli 100 bin imza sayısı ilk günden çok fazlasıyla aşılmış, yıldırma ve sindirme tezgahları darmadağın edilmiştir. Aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

İYİ Parti'mizin milletimizin gözündeki ve gönlündeki yeri ve potansiyeli dikkate alındığında ilk gün için toplanan 128 bini aşkın imza önemli ancak yeterli değildir. Bu bakımdan İYİ Parti'nin bütün il, ilçe, belde, mahalle ve köy teşkilatları ile gençlik kolları imza verme gününün son dakikasına kadar müteyakkız olarak çalışmalarını sürdürmeli, aynı coşku, şevk ve heyecanla imza seferberliği aralıksız sürdürülmelidir.

Bu çerçevede;

1. Her kademeden İYİ Parti teşkilatlarının sorumluluk sahası içindeki seçmenlerin imza vermelerini kolaylaştırmak ve sayıyı artırmak için sergileyecekleri performans ve gösterecekleri gayret önemli bir başarı göstergesi olarak, Genel Merkez tarafından mutlaka dikkate alınacaktır.

2. İYİ Parti Aday Adayı arkadaşlarımız da aday oldukları illerde teşkilatların imza faaliyetlerine azami desteği vereceklerdir. Aday Adayı arkadaşlarımızın aile, eş, dost, arkadaş ve tüm çevreleri ile verecekleri destek, aday değerlendirme sürecinde dikkate alınacak, bu konuda il teşkilatları gerekli koordinasyonu sağlayacaklardır.

3. İmza toplama süreci liderimiz Sayın Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı, İYİ Parti'nin de iktidar olması yolunda iyi bir başlangıç ve önemli bir test olacaktır. Bu bakımdan Genel Merkezden en ücra teşkilat birimine kadar saat sistematiği içinde işleyen bir teşkilat hedefimize ulaşmak için varsa eksiklik ve aksaklıklar bu süreçte tespit edilmeli ve giderilmeli, seçim sonuçlanıncaya kadar hiç bir hataya meydan verilmemelidir.

4. İmza toplama ve seçim sürecinde sadece teşkilat ve adaylarımız değil, İYİ Parti'ye gönül veren işçi, memur, emekli, esnaf, çiftçi, işsiz velhasıl bütün toplum kesimleri inisiyatif almalı, imza kampanyamıza destek vermeli ve her türlü baskı, sindirme ve yıldırma politikalarını cesurca bertaraf etmelidir. Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşeyecek, milletimiz ve Türkiye İYİ olacak.

Gayret hepimizden, Tevfik Allah'tandır.”