Fenerbahçe 2-1 Bursaspor / Maç özeti

Fenerbahçe 2-1 Bursaspor / Maç özeti
Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluk yolunda Bursa engelini son düzlükte aştı… Maça oldukça etkisiz başlayan Fenerbahçe ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlandı. İkinci yarıya Valbuena-Alper Potuk değişikliği ile başlayan sarı lacivertliler hareketlenen maçta 69.dakikada Furkan Soyalp’in attığı golle 1-0 geriye düştü. 2 dakika sonra Sow’un kendi kalesine attığı golle beraberliği yakalayan Fenerbahçe, ecel terledi döktüğü maçın son anlarında 90+1’de Fernandao’nun golüyle 2-1 öne geçti ve hayat buldu…

Bu sonuçla lider Galatasaray ile aradaki farkı kapatan ve 66 puanla ikinciliğe yükselen Fenerbahçe ezeli rakibinin puan kaybı için beklemeye geçti.

Hafta içi yönetimi protesto eden ve idmanlara çıkmayan Bursaspor’da 83.dakikada Titi rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü. Yedek kulübesinde pozisyona itiraz eden Kubilay Kanatsızkuş da maçın hakemi Fırat Aydınus tarafından sahadan atıldı. Yeşil beyazlılarda teknik direktör Mustafa Er de yoğun itirazları nedeniyle tribüne gönderildi. Bursa 39 puanla 10.sırada kaldı.

İlgili Haberler