İYİ Parti'den çok sert açıklama: Akan her damla kanın sorumlusu Bahçeli'dir!

İYİ Parti'den çok sert açıklama: Akan her damla kanın sorumlusu Bahçeli'dir!
İYİ Parti standına yapılan silahlı ve bıçaklı saldırıya Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu'ndan çok sert tepki geldi. Dervişoğlu, "Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir" dedi.

İYİ Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı'nın seçim çalışmalarına yönelik açtığı standına silahlı ve bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırının MHP standının önünde toplanan bir grup tarafından düzenlendiği iddia edildi.

Yapılan saldırıya İYİ Parti'den çok sert açıklamalar geldi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, saldırıdan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sorumlu tuttu.

Dervişoğlu'nun paylaşımları şöyle:

"SAHİPLERİNDEN HESAP SORMAK BOYNUMUZUN BORCU OLSUN"

Saldırıya uğramışız... Saldıranlar elbetteki hesabını verecektir ama asıl sorumlu saldırtanlardır. Hayatları boyunca bir tek PKK'lıyı ittiremeyenler,şehitlerimizin kanını yerde bırakanlar şayet bağrımıza bıçak saplıyorsa it'e değil sahiplerine hesap sormak boynumuzun borcu olsun

Vatan hainlerine gösterdiği hoşgörünün binde birini ülkücüye göstermekten kaçınan ve devlet-millet düşmanlarına dümen tutmak için sokaklardan çektiği çocukları bizlere saldırtmak için sokaklara süren her kimse hain ve alçaktır. Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir.

KORAY AYDIN VE İSTANBUL İL BAŞKANI BEYAZ DA TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'dan da konuya ilişkin açıklama geldi.

Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bağcılar teşkilatımıza yapılan bu vahşi saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yaralı ilçe başkanımız, gençlik kolu başkanımız ve partililerimize acil şifalar diliyorum. Genel Başkanımızdan başlayarak her kademeden partilimiz olayın takipçisidir. Hesap hukuk karşısında sorulacaktır." ifadelerini kullanırken, Ersin Beyaz "İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanlığımıza ait standa karşı gerçekleştirilen saldırı demokrasimize ve özgürlüklerimize yönelik hain bir girişimdir. Tüm yaralılarımız ile birlikte bizde hastanedeyiz, yanlarındayız. Bu saldırının peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde hesabını soracağız" şeklinde paylaşımda bulundu.

1-20180506225041.jpg

2-906.jpg

31949184_198907270890159_422857040872865792_n-001.jpg

İlgili Haberler