"Son düdüğe kadar..."

"Son düdüğe kadar..."
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da gözler Yeni Malatyaspor maçına çevrildi. Son iki maçta yenilmek istemeyen Teknik Direktör Fatih Terim, öğrencilerine, "Son düdüğe kadar konsantrasyon... Sloganımız bu” dedi.

Yeni Malatya maçı öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan ve henüz hiçbir şeyin bitmediğini vurgulayan Fatih hoca, kazandıkları son dakika şampiyonluklarını hatırlatarak, “Son düdüğe kadar konsantrasyon... Sloganımız bu” dedi.

Haftayı Akhisar galibiyetiyle kapatan Galatasaray’da, cumartesi günü oynanacak Yeni Malatya maçının hazırlıkları, 1 günlük aranın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başladı. Teknik patron Fatih Terim, antrenman öncesi oyuncularıyla bir araya gelerek toplantı yaptı.

"PUAN HESABINA BAKMAYIN"

Bitime 2 hafta kala öğrencilerine uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, “Sakın rehavete kapılmayın. Galatasaray daha önce birçok defa son dakikalarda şampiyon olarak büyük işler başardı. Dolayısıyla rakiplerimiz de bu mutluluğu yaşamak isteyeceklerdir. Puan hesabına bakmadan, kalan 2 maçımızı da kazanmamız, bir şampiyona yakışır oynamamız gerekiyor. Daha önce de söylediğimiz gibi, son düdüğe kadar konsantrasyon... İşimiz de, sloganımız da bu olacak” ifadelerini kullandı.