Karamollaoğlu'ndan o iddialara tepki

Karamollaoğlu'ndan o iddialara tepki
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, havuz medyasında kendisiyle ilgili yapılan haberlere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Cuma namazını İstanbul’daki Eyüp Sultan Camii’nde kılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile eşini 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitiren bir kadın arasındaki diyalog, hükümete yakın medya organlarında “Saadet Partisi Genel Başkanı’ndan 15 Temmuz şehidinin eşine çirkin hareket” şeklinde haberleştirilmişti.

Hakkında yapılan haberlere Twitter hesabından tepki gösteren Karamollaoğlu, “Suçlayacaklar, iftira atacaklar, hakaret edecekler, provoke edecekler, yalan söyleyecekler, çarpıtacaklar, montaj yapacaklar.  Peki, biz ne yapacağız: GÜLÜMSE :)” ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi-466.jpg

"İNSANLAR İFTİRAYI PEYNİR EKMEK GİBİ YİYORLAR"

Cuma akşamı gazetecilerle yediği yemek sırasında konuya dair soruları yanıtlayan Saadet Partisi lideri, böyle bir şeyin gerçekçi olmadığını belirterek şunları söylemişti:

“Uzaktan bağırıyordu, çevredeki insanlar da tepki gösteriyordu. Ben o hanımefendinin ne söylediğini duymak için yanına gittim ama çok sinirliydi. Öyle bir hal içinde ki. Bir dakika diyorum ama o öyle bir hal içinde ki, dinlemeyip ağır hakaretlerde bulundu. Üzerine yürümek diye bir şey yok. Bu çarpıtma, çok kötü bir şey. İnsanlar iftirayı peynir ekmek gibi yiyorlar, bunu da en çok Ak Parti’yi destekleyenler yapıyor. Ayıptır, günahtır.”

İlgili Haberler