Müsavat Dervişoğlu: Akşener kurguları yerle bir edecek

Müsavat Dervişoğlu: Akşener kurguları yerle bir edecek
Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin sırtını güçlere değil, Türk milletine dayadığını söyledi.

Fatih ERBOZ / ANKARA

İYİ Partİ Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, partilerine yönelik engellemelerin kendilerini asla yıldırmayacağını söyledi.

İYİ Parti’nin çok defa önünün kesilmeye çalışıldığını belirten Dervişoğlu, bundan sonra da benzer uygulamalarla karşılaşabileceklerini ifade etti.

Dervişoğlu, “Biz sırtımızı, çıkar çevreleri ve uluslararası güçlere değil, Türk milletine dayadık. Engellemelerle sonuç elde edemeyecekler. Engellemelerden yılmadık, tehditlerden korkmadık, bugün İYİ Parti’nin herkesin umudu olduğu gerçeğini tartışmasız hale getirdik. Milletimiz aradığını İYİ Parti’de buldu” dedi.

AKP’nin iktidara geldiği günden bu yana toplumu ve siyaseti dizayn ettiğine dikkat çeken Dervişoğlu, benzer çalışmaların bugün de devam ettiğini kaydetti.

Dervişoğlu, şunları söyledi:

“Dış politik meseleleri siyasetin argümanına dönüştürülüyor. Siyaseti dizayn etmeye ve seçimi etkilemeye yönelik adaylar üzerinde bir baskı da oluşturdular. Bazılarına ikinci tur hesabı yapılarak görünen ve anlaşılan odur ki kendilerine bağlı medya kuruluşlarında yol veriyorlar. Ama milletimiz gerçekleri görüyor. İYİ Parti’ye ve Sayın Akşener’e karşı uygulanan karartmanın farkında.

Dolayısıyla bu tuzak da onların beklediği sonucu vermeyecek. Kendi kurdukları tuzakta kendileri yok olacaklar. İkinci tur hesabı yaparak kendi işlerine gelen bir adayın 24 Haziran seçimlerinde ikinci çıkmasına ve sonrasındaki 8 Temmuz seçimlerinde de rakipleri olmasına yönelik kurgular yerle bir olacak. 16 senedir kurguladığı her planı başarı ile uygulamışlardı. Ama İYİ Parti kurulduktan sonra gündem tayin etme özelliklerini yitirdiler.

Şimdi son kozlarını oynuyorlar. Türk milleti emin olsun, bu seçimler Akşener ve İYİ Parti’nin zaferiyle sonuçlanacak.”