Şampiyonlar Ligi bileti alan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi bileti alan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri
Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt olarak katılacak olan sarı-kırmızılı temsilcimiz, kura çekimine 4. torbadan katılacak. Son yıllarda Avrupa'da istediği başarıları elde edemeyen Galatasaray'ın UEFA sıralamasındaki puanının düşük olmasından dolayı 1., 2, ve 3. torbalarda birbirinden zorlu rakipler temsilcimizi bekleyecek.

Galatasaray, Almanya (Hoffenheim), İspanya (Valencia), Belçika (Club Brugge) ile birlikteÇek Cumhuriyeti, Avusturya, Belarus, Yunanistan, Rusya, Bulgaristan, Azerbaycan, Kazakistan, İskoçya, Sırbistan, İsveç, Polonya veya Danimarka gibi liglerin takımlarıyla ile aynı torbada yer alması oldukça yüksek ihtimal.

Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak olan Benfica ve Basel'in bu maçlardan alacağı sonuçlar, bazı takımların torba dağılımlarını da etki edecek. İçeriğimizde yıldızlı olan takımların (Ön eleme oynayacakları maçlardan alacakları sonuçlar ya da diğer takımların sıralamalarına bağlı olarak torba değişikliği yaşanma ihtimali) torbaları %100 belli değil.

MUHTEMEL 1. TORBA

Real Madrid*
Atletico Madrid
Bayern Münih
PSG
Man City
Juventus
Lokomotiv Moskova
Barcelona

MUHTEMEL 2. TORBA

Dortmund
Porto
Manchester United
Shakhtar Donetsk
Napoli
Benfica*
Basel*
Tottenham*

MUHTEMEL 3. TORBA

Liverpool*
Monaco*
Lazio*
Roma
Schalke
CSKA Moskova
Salzburg*
Lyon*
Ajax*

4. TORBA

Galatasaray
Valencia
Club Brugge
Hoffenheim

İlgili Haberler