Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye Erdoğan mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye Erdoğan mesajı
Milletvekili aday listesi yüzünden aralarında gerginlik yaşandığı iddia edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sosyal medyada son dönemlerin en dikkat çeken 'siyasi paslaşmaları'ndan birine imza attı.

CHP’nin bugün Yüksek Seçim Kurulu’na sunduğu milletvekili aday listesinde, partinin genel başkanının belirlendiği kurultayda İnce’ye destek veren isimlerin çok küçük bir kısmının bulunması dikkat çekmişti.

Pazartesi sabah saatlerinde İnce’nin ekibi tarafından gün içindeki mitinglerin iptal edildiğinin duyurulmasının ardından da, İnce ile Kılıçdaroğlu’nun liste konusunda görüşme yapacağı yorumlarına sebep olmuştu.

Dün iptal ettiği mitingi tekrar düzenleyeceğini açıklayan İnce seçim çalışmaları için kullandığı otobüsün camından kendisine destek veren gençlerle çektirdiği selfie esnasında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, “Atlayın gençler, Çankaya’ya gidiyoruz” yorumunu yaptı.

İnce'nin bu tweetini kendi takipçileriyşe paylaşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İnce'nin tweetine, “SGK’nın önüne kadar Recep Bey’i alın, emeklilik işlemlerini başlatsın” notunu düştü.

Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu paslaşması binlerce retweet aldı. 

kilicdaroglu-004.jpg

 

 

İlgili Haberler